Fully Charged Live Amsterdam 2021

Fully Charged Live komt najaar 2021 naar Amsterdam

Fully Charged, het YouTube-kanaal dat zich evenals de bijbehorende website richt op elektrische voertuigen, komt naar Europa voor een aantal live events. Robert Llewellyn, oprichter van Fuly Charged wordt tijdens die events bijgestaan door de hosts Maddie Moate, Helen Czerski en Chelsea Sexton.

Het YT-kanaal behandelt een breed scala aan onderwerpen die één ding gemeen hebben: het betreft elektrische voertuigen. Dat gaat verder dan elektrische auto’s want Llewellyn heeft het ook over elektrische fietsen, vliegtuigen, energiebeleid, zonne-energie, windenergie en alle benodigde laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Fully Charged is sinds de start in 2010 uitgegroeid tot meer dan een half miljoen volgers en stevent af op maar liefst honderd miljoen views. Ook produceert Robert Llewellyn een wekelijkse podcast waarin hij nieuws en actuele onderwerpen bespreekt die niet in de video’s aan bod komen.

Maar daarnaast zijn er ook live evenementen, die absoluut de moeite waard zijn. Deze heten Fully Charged Live en komen ook naar Europa. Van 29 t/m 31 oktober 2021 kan iedereen Fully Charged Live bezoeken in het RAI Amsterdam Convention Centre. Gedurende deze drie dagen kun je in Amsterdam van alles zien en beleven:

 

  • Twee live theaters met diverse sessies van de Fully Charged-presentatoren en diverse deskundige panelleden.
  • Meer dan 100 geëlektrificeerde voertuigen in alle mogelijke soorten en maten
  • Meer dan 100 exposanten van Clean Energy & Electric Vehicle-gerelateerde technologieën
  • Selectie van elektrische klassieke en conceptvoertuigen
  • Proefritten en doorrijden
  • Testbaan voor elektrische tweewielers

 

Bovendien is de editie van Fully Charged Live het eerste Live-evenement dat vlak bij een haven wordt gehouden. Daarom kunnen we er ook diverse elektrische boten in volle actie zien. Onderstaand een round-up van de shows van vorig jaar, aan elkaar gepraat door Robert Llewellyn:

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven