maandag, 17 juni, 2024
Meer...

  EV van het jaar 2023

  Het gaat goed met het aanbod EV’s in Nederland. Net als vorig jaar zijn er dit jaar 25 nieuwe EV modellen die op dit moment beschikbaar c.q. bestelbaar zijn op de Nederlandse markt. Vooral in de middenklasse (aanschafprijs tussen de € 35K – 75K) is er dit jaar extra veel aanbod met maar liefst 17 nieuwe modellen. Dus is het weer tijd voor de ‘EV van het Jaar’ verkiezing.

  Geen jury- maar een publieksprijs

  De verkiezing EV van het Jaar doen we niet op een ingewikkelde, weinig transparante manier, met onduidelijke juryleden. Nee, jullie als lezer en bezoeker van e-Drivers.com bepalen welke nieuwe elektrische auto dé ‘EV van het jaar 2023’ is. Hieronder hebben we alle nieuwe EV’s op een rij gezet die momenteel beschikbaar c.q. bestelbaar zijn. Uiteraard verdelen we de nieuwe modellen onder in klassen, drie om precies te zijn. De Smart EQ fortwo kan immers niet concurreren met de BMW i7.

  Stem en maak kans op € 1.000 gratis laadtegoed

  Kies de auto waarvan jij vindt dat dit de meest interessante nieuwe EV is, per segment. Je mag er een onderbouwing bijleveren. Uit alle inzendingen verloten wij weer € 1.000 gratis laadtegoed. Dat is zo’n 15.000 tot 20.000 km gratis elektrisch rijden – afhankelijk van laadtarieven en verbruik. De uitslag maken we binnenkort bekend.

  Stem op de EV van het jaar 2023