maandag, 11 december, 2023
Meer...
  Homee-NieuwsEV Jaarboek 2024 binnenkort verkrijgbaar

  EV Jaarboek 2024 binnenkort verkrijgbaar

  De elektrische voertuigmarkt in Nederland groeit gestaag en kopers hebben daardoor steeds meer keuzes en mogelijkheden. Om duidelijkheid te brengen in deze dynamische wereld verschijnt binnenkort het EV Jaarboek 2024. Dit is alweer de derde editie van deze handige informatiebron voor zowel huidige als toekomstige EV-rijders.

  Een schat aan informatie

  De wereld van elektrische auto’s is voortdurend in beweging. Het EV Jaarboek 2024 speelt hierop in met uitgebreide beschrijvingen en beoordelingen van maar liefst 109 elektrische auto’s, een aanzienlijke toename ten opzichte van de 87 modellen in de 2023-editie. Deze uitbreiding weerspiegelt niet alleen de groei van het aantal elektrische auto’s, maar laat ook zien welke diversiteit consumenten tegenwoordig kunnen verwachten.

  Een bijzondere toevoeging dit jaar is de vermelding van de positie van de laadpoort voor elk model. Dit lijkt een klein detail maar kan voor veel EV-rijders cruciaal zijn en speelt dan ook een belangrijke rol in het aankoopproces.

  Deskundige redactie

  Het redactieteam, onder leiding van Jasper Engel en Joeri van Dam, staat bekend om hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van elektrische voertuigen. Deze expertise zorgt ervoor dat het Jaarboek verder gaat dan alleen specificaties. Het biedt inzichten die zowel de technisch onderlegde lezer als de alledaagse gebruiker zullen waarderen. Alle redactieleden hebben de training ‘Duurzame mobiliteit’ van de IVA Business School in Driebergen gevolgd.

  Techniek en praktijk gaan hand in hand

  Het Jaarboek behandelt niet alleen basisaspecten zoals rijbereik en vermogen, maar gaat ook in op complexere onderwerpen. Het concept van het huis als Smart Energy Hub en de werking van elektrische eenheden zoals volt, ampère, kilowatt en kilowattuur worden helder uitgelegd. Deze informatie is van grote waarde voor potentiële kopers en draagt bij aan een beter begrip van wat elektrisch rijden werkelijk inhoudt.

  Nu al te reserveren

  Het EV Jaarboek 2024 vormt met zijn uitgebreide beoordelingen, praktische tips en technische uitleg een bijzonder nuttig naslagwerk voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in de wereld van elektrisch rijden. Het boek is vanaf 24 november, dus nog voor de cadeautjestijd, beschikbaar en geïnteresseerden kunnen nu alvast hun exemplaar via de website reserveren.

  Gerelateerd

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Meer e-Nieuws

  e-Videos