donderdag, 18 juli, 2024
Meer...
  Homee-NieuwsEV Jaarboek 2023 is nóg uitgebreider

  EV Jaarboek 2023 is nóg uitgebreider

  De derde editie van het populaire EV Jaarboek is verschenen. De meest recente editie, EV Jaarboek 2023 geheten, biedt de lezers een nog uitgebreider overzicht van elektrische auto’s dan de voorgaande uitgaven. Ook de aanvullende informatie over elektrisch rijden is nog verder uitgebreid.

  Schrijvers

  De kern van de redactie van het EV Jaarboek bestaat net als de voorgaande jaren uit het duo Joeri van Dam en Jasper Engel. Beide heren weten waar ze het over hebben als het om elektrisch rijden en elektrische auto’s gaat. Zo heeft Joeri zich als autojournalist helemaal gespecialiseerd in elektrische mobiliteit en geeft Jasper, die ook docent aan de IVA Driebergen is, geeft diverse cursussen op het gebied van elektrisch rijden.

  Uitgebreide informatie

  Ook het EV Jaarboek 2023 biedt een grote hoeveelheid nuttige informatie over elektrische auto’s en over elektrisch rijden. Dit is altijd een van de sterke punten van het boek geweest en de informatie is dit jaar nóg uitgebreider. Zo kun je er niet alleen informatie vinden over de basics zoals spanning, stroom, vermogen en opladen met 1, 2 of 3-fasen maar ook uitleg over de kosten en baten. Ook vind je er uitleg over het opzetten van een Smart Energy Hub (SEH) thuis. Ook vind je in het boek interviews met TotalEnergies en The Solar Charging Company.

  Alle elektrische auto’s

  Het grootste deel van het EV Jaarboek wordt besteed aan een overzicht van alle elektrische auto’s die dit jaar verkrijgbaar zijn. Voor zover mogelijk heeft de redactie alle modellen ook zelf getest. Van auto’s die pas in de loop van dit jaar verkrijgbaar zijn, is een uitgebreide “Onder de loep” review gemaakt. Zowel de tests als reviews worden vergezeld van uitgebreid fotomateriaal, alle relevante specificaties en voor zover beschikbaar ook met de laadcurven afkomstig van de snelladers van Fastned en EV-Database.

  Eerste exemplaar

  Het eerste exemplaar van het EV Jaarboek 2023 is vorige week door Jasper en Joeri verstrekt aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Vivianne Heijnen. Zij heeft ook het voorwoord van het EV Jaarboek 2023 geschreven.

  Gerelateerd

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Meer e-Nieuws

  e-Videos