Renault Twingo Z.E. Vibes Limited Series

Elektrische Renault Twingo Z.E. start als Vibes Limited Series

We schreven al eerder dat er van de kleine Renault Twingo ook een volledig elektrische uitviering komt. Deze kunen we waarschijnlijk al dit najaar bestellen. Renault viert de komst van deze elektrische Twingo Z.E. met een speciale Vibes Limited Series, die in een gelimiteerd aantal wordt gebouwd.

Deze Renault Twingo Z.E. Vibes Limited Series is gebaseerd op de Intense-uitvoering en wordt geleverd in een exclusieve, nieuwe kleur: Valencia Orange. Verder heeft de kleine elektrische Renault een grille met witte accenten en witte, lichtmetalen 16-inch wielen met oranje doppen op de naafmoeren. Daarnaast kun je de Twingo Z.E. Vibes Limited Series ook bestellen in het normale kleurenpalet dat beschikbaar is voor de elektrische Twingo, behalve Flame Red en Mango Yellow.

elektrische Renault Twingo Vibes Limited Series

Speciale striping

Naast de mogelijke kleurkeuzes is de carrosserie versierd met een striping met specifieke patronen, de ‘vibes’. Die bestaan afhankelijk van de gekozen kleur uit verschillende witte en grijze of oranje en grijze lijnen. Er zijn twee versies van de striping beschikbaar: een “lichte” versie die de nadruk legt op de contouren langs de carrosserie, en een “volledige” versie die zich tot het dak uitstrekt. Om te benadrukken dat de Vibes elektrisch is, wordt de striping aangevuld met een specifiek motief op de rechtervleugel boven het oplaadklepje, dat symbool staat voor een accu.

Interieur

Ook binnen kun je niet over het hoofd zien dat het om de Vibes-versie gaat. Binnenin is het dashboard boven het display voorzien van het Vibes-patroon met gekleurde strepen. De Twingo Z.E. heeft ook het bekende 7-inch EasyLink-display. Dat stelt de bestuurder in staat om de beschikbaarheid van laadpunten in real-time te overzien. Ook is het EasyLink-display voorzien van Google Android Auto & Apple CarPlay. De stoelen zijn overigens ook exclusief afgewerkt met een gemengde leder bekleding met oranje accenten. Speciale deurdorpels, overlay matten en een geanodiseerde oranje rand onder de versnellingspook maken het pakket compleet.

Twingo Vibes Limited Series

1 Commentaar

 • Hans| 26/07/2020 bij 08:39

  Leuke auto voor kortere ritten, zoals boodschappen doen en kinderen naar school toe brengen.
  Ik denk ook dat de Twingo Z.E. erg goed zal rijden in de bebouwde kom.

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*  U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Terug naar boven