Vandebron

Vandebron elektrisch rijden

Elektrisch rijden met een laadpas, app, laadpaal en Slim laden van Vandebron. Duurzame energie voor thuis én onderweg!

Totaalpakket voor elektrisch rijden

De missie van Vandebron is 100% duurzame energie, 100% van de tijd. Zo kun je vanaf nu ook elektrisch rijden met Vandebron. Door slim gebruik te maken van de batterijcapaciteit van je elektrische auto draag je bij aan de balans op het energienet. Zo versnellen we de transitie naar het overbodig worden van gas- en kolencentrales.

Vandebron biedt een totaalpakket voor elektrisch rijden, welke bestaat uit een laadpas, een app, laadpaal en Slim laden. De app en je persoonlijke online dashboard geven inzicht in je laadsessies en facturen. Alle diensten kunnen ook afzonderlijk afgenomen worden.

App

Vandebron slim laden is de meest complete app op het gebied van elektrisch rijden. Alle belangrijke functies samen op één plek:

  • Zie welke laadpunten beschikbaar zijn bij jou in de buurt
  • Inzicht in de laadtarieven per laadpunt
  • Overzicht van je laadsessies en facturen
  • Koppeling met Parkmobile, in één app betalen voor laden en parkeren

Thuis laden

Je wil je elektrische auto overal kunnen opladen. Dus ook thuis. Als je kunt parkeren op eigen terrein, kun je vanaf nu je auto veilig, snel én slim opladen met de thuislader Vandebron. Wij verzorgen het hele proces, van eerste oriëntatie tot installatie. Ben je al energieklant bij ons? Dan rijd je 100% duurzaam op goeie energie Vandebron.

Onderweg laden

De Vandebron-laadpas geeft je toegang tot alle openbare laadpunten in Nederland, België & Duitsland voor een vaste, lage abonnementsprijs. Je betaalt € 3,50 per maand (incl. BTW). Als je ook energieklant bent bij Vandebron is dit slechts €1,50 per maand (incl. BTW).

Terug naar boven