Taets Art and Event Park

Een unieke evenementenlocatie gevestigd in wonderlijk mooie rijksmonumenten aan het Amsterdams Noordzeekanaal.

Met haar vele unieke panden op dit historisch terrein is deze locatie geschikt voor elk soort evenement en is de locatie van alle gemakken voorzien.

Taets Art and Event Park is de ultieme locatie voor beurzen en congressen, meetings en seminars, presentaties en sessies, feesten en partijen,
grootschalige en intieme diners, of andere (bedrijf) evenementen. Kortom, alles is mogelijk!

Hembrugterrein

Tussen 1895 en 2003 werd op het Hembrugterrein in het diepste geheim munitie vervaardigd en getest. Het terrein vormde het militaire hart van de stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie bestaande uit 46 forten, batterijen, sluizen en dijken die op de lijst staat van het UNESCO Werelderfgoed.

Buitenevenementen

U kunt bij Taets een ruimte binnen huren, maar ook een evenement buiten is mogelijk. Een feestlocatie of dinerlocatie waarin men zich kan losmaken van de waan van de dag en buiten de bestaande denkkaders kan treden. Taets is een multifunctionele evenementenlocatie nabij Amsterdam met ervaren en flexibele medewerkers, waar heel veel mogelijk is. Denk aan een: personeelsfeest, een bedrijfsfeest, diner, of bedrijfsborrel, of een barbecue buiten op het terrein.

Vergaderen bij Taets

Taets beschikt over “state of the art” vergaderzalen. Er zijn ruimtes beschikbaar voor presentaties en vergaderingen van 10 tot 500 personen en vanwege de flexibiliteit maakt dit Taets de perfecte vergaderlocatie. De hedendaags ingerichte vergaderruimtes zijn voorzien van lcd-schermen, vergadertafels, comfortabele stoelen en zelfstandig te bedienen airconditioning.

Contact informatie

info@taets.com

+31 20 788 2600

Hemkade 14-16,
1506 PR Amsterdam – Zaanstad

Terug naar boven