vrijdag, 21 juni, 2024
Meer...

  NexDrive | Alle kennis en ervaring om uw elektrische auto te onderhouden

  Een universele garage zoals u dat gewend bent, maar dan gespecialiseerd in elektrische auto’s. Dát is NexDrive.

  Veel consumenten denken dat onderhoud en reparatie aan elektrische of hybride auto’s alleen door merkdealers uitgevoerd kan worden. Dit is absoluut niet het geval. Ook met uw elektrische auto kunt u nog steeds terecht bij dezelfde vertrouwde universele garage bij u om de hoek. Het onderhoud van een elektrische auto vraagt om andere kennis dan het onderhoud van een auto met een diesel- of benzinemotor. Maar de monteurs bij alle NexDrive servicepunten zijn hier op voorbereid. Onze monteurs zijn specifiek opgeleid om dit type onderhoud uit te voeren. Ze zijn experts op het gebied van elektrische auto’s van alle merken. Uw elektrische auto wordt volgens fabrieksspecificatie onderhouden en uw auto behoudt daarmee zijn fabrieksgarantie. Wij zijn er dus klaar voor!

  Gecertificeerde monteurs, actuele kennis, software voor alle merken, korte wachttijden en betaalbare service. Maak kennis met NexDrive.

  Met een landelijk groeiend netwerk altijd een NexDrive bij u in de buurt

  Het netwerk van NexDrive servicepunten groeit hard. Maandelijks sluiten nieuwe garages zich aan bij NexDrive. Alle deelnemende garagebedrijven zijn speciaal ingericht ingericht voor het onderhouden en repareren van elektrische en hybride auto’s. Ze beschikken over de kennis, de gereedschappen en software om uw elektrische auto optimaal te onderhouden.

  Onderhoud aan een elektrische auto, hoe zit dat precies?

  De aandrijving van een elektrische auto bestaat uit een elektromotor, een omvormer en een lader. Het traditionele onderhoud, waarbij bijvoorbeeld motorolie ververst wordt, is dus niet meer nodig. Wel zijn er een aantal andere onderhoudswerkzaamheden die periodiek moeten worden uitgevoerd aan een elektrische auto. Klik op deze link en vertellen we u hier graag meer over.

  Kan ik met mijn leaseauto ook bij een NexDrive servicepunt terecht?

  Bij een groot deel van de NexDrive servicepunten kunt u ook terecht met uw leaseauto. Deze locaties zijn aangesloten bij LeaseProf. LeaseProf is een landelijk netwerk van samenwerkende universele autobedrijven voor het onderhouden van leaseauto’s in opdracht van leasemaatschappijen. Informeer bij uw dichtstbijzijnde NexDrive locatie voor meer informatie.