• mobility-service-nederland
  • mobility-service-nederland
  • mobility-service-nederland
  • mobility-service-nederland
  • mobility-service-nederland
  • mobility-service-nederland

Mobility Service Nederland

Welkom! Wij zijn dé leidende leasemaatschappij in Nederland wat betreft het leasen van elektrische auto’s. Al in 2009 (!), toen er nog amper een laadpaal te bekennen was op de openbare weg, waren wij de eerste importeur van een elektrische auto in Nederland, de Noorse TH!NK City, met een actieradius van circa 80 kilometer. Inmiddels zijn de tijden flink veranderd, maar elektrische auto’s leasen zijn we altijd vol passie blijven doen. 

Mobility Service Electric

Sinds 2017 hebben wij onze activiteiten gebundeld onder een apart label, namelijk Mobility Service Electric. Al onze medewerkers rijden dagelijks in een elektrische auto en kunnen onze klanten dus volop helpen bij de keuze voor hun nieuwe leaseauto. Wij vertellen hierbij altijd het eerlijke en oprechte verhaal, vandaar dat wij hebben gekozen voor de samenwerking met e-Drivers.com.

Directe beschikbaarheid elektrische auto’s

Vanwege onze goede samenwerking met diverse dealers en importeurs, beschikken wij in veel gevallen over eigen voorraad elektrische auto’s. Heb jij dus interesse in het leasen (wij doen zowel longlease als shortlease) van bijvoorbeeld de populaire Hyundai Kona Electric, de Kia e-Niro, de Nissan Leaf of de Tesla model 3: dan kunnen wij deze snel leveren, bij ons geen lange levertijden!

Mobility Service Nederland

 

Mobility Service Electric
Mobility Service Electric is onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V.

Elektrisch rijden
Wij geloven dat elektrisch rijden van grote invloed zal zijn op mobiliteit in de toekomst. Om auto te kunnen blijven rijden en zakelijk mobiel te blijven, lijkt een transitie naar elektrische auto’s onvermijdelijk. Toch is het voor de zakelijke rijder nog erg lastig om een gedegen keuze te maken. Allereerst moet je als bedrijf op basis van relevantie informatie een inschatting kunnen maken of elektrisch rijden nu al interessant is. Bovendien moet je ook nog een keuze kunnen maken tussen de beschikbare elektrische auto’s die op de markt beschikbaar zijn.

Wij helpen jou verder!
Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van elektrische auto’s. Ben je eruit en heb je een auto gekozen? Dan kun je die ook meteen bij ons bestellen en kun je rekenen op de jarenlange lease-ervaring van Mobility Service Nederland. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde partners.

Burgemeester J.G. Legroweg 64a
9761 TD EELDE
050 – 304 80 40

 

Terug naar boven