• leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl
 • leasebijtellingvriendelijk-nl

LeaseBijtellingVriendelijk.nl Dé (gebruikte) EV specialist!

Onze naam zegt al veel: we zijn dé specialist in auto’s met een lage bijtelling! Met een grote, sterk wisselende, voorraad én jarenlange ervaring en kennis. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare EV zoals de Nissan Leaf of Volkswagen e-Up of één met wat meer range, zoals de modellen van Tesla, de Audi e-Tron of Jaguar i-Pace: wij hebben ze! Allemaal met slechts 4% bijtelling, zonder wegenbelasting en zeer lage onderhoudskosten.

Onafhankelijk!

Omdat we de aangeboden auto’s in consignatie verkopen kunnen wij u geheel objectief adviseren welk merk en type auto voor u het meest geschikt is. “Het maakt ons niet uit welke auto u koopt als u maar wat koopt”. Klik hier om naar ons actuele aanbod te gaan!

Uniek: Restwaarde Garantie

Wij geloven in de toekomst van 100% elektrische auto’s! Daarom geven wij als enige leverancier van (gebruikte) EV’s restwaarde-garantie op elke 100% elektrische auto die wij leveren. Afhankelijk van de afgelegde kilometers en het aantal maanden gebruik hanteren wij een hogere restwaarde-garantie dan bijvoorbeeld Tesla geeft bij levering van een nieuwe Tesla. De vraag naar gebruikte Tesla’s en andere EV’s wordt alleen maar groter dus maken wij ons niet zo druk over de waardevermindering van 2e hands Tesla’s en andere 100% elektrische auto’s! De afschrijving van een EV is immers sowieso veel lager dan van een conventionele brandstofauto. Vraag om onze restwaarde-garantie tabel en laat u overtuigen!

Uw EV of PHEV verkopen?

Bent u in het bezit van een auto met lage bijtelling en wilt u uw auto voor een zo hoog mogelijke prijs en met zo min mogelijke rompslomp verkopen? Dan zijn wij het aangewezen adres in de branche! Wij maken een professionele fotoshoot in Almere van uw auto en adverteren o.a. op ViaBovag.nl, Marktplaats.nl, AutoTrader.nl, AutoTrack.nl, AutoScout24.eu, Autowereld.nl, Gaspedaal.nl, Exportwagen.eu en Mobile.de. Daarnaast zijn we actief op SocialMedia (LinkendIn, Facebook e.d.) en adverteren met enige regelmaat op fd.nl en bnr.nl om zoveel mogelijk bezoekers naar uw auto te krijgen. We hebben zeer ervaren adviseurs in dienst die in verschillende talen, o.a. voor export, bijna op alle vragen antwoorden hebben. We zijn dé lage bijtelling specialist, geven als enige in de markt restwaarde garantie op EV’s, kunnen auto’s inruilen én financieren. We zijn BOVAG-lid en zijn leasemaatschappij om zoveel mogelijk vertrouwen te kunnen geven aan onze kopers. Het resultaat is een fantastische tevredenheid bij onze klanten!

U kunt na de fotoshoot gewoon door blijven rijden met uw auto totdat we een koper hebben gevonden. Dan hebben we uw auto per omgaande nodig en gaan hem dan professioneel schoonmaken en poetsen. Bij inname nemen we de eventuele schades op en kijken we of er minimaal 4mm. restprofiel op de banden zit. Eventuele opknap- en herstelkosten verrekenen we in overleg met de opbrengstprijs. Als we de deal kunnen sluiten mag u ons een factuur sturen ter hoogte van 97% van de verkoopopbrengst en we houden 1ct/km in voor onze garantie-pot. We rekenen geen kosten voor het schoonmaken/poetsen en adverteren. Mocht het ons, ook na eventueel wat afprijzen, niet lukken om uw auto te verkopen dan bent u geheel vrij om uw auto uit de verkoop te halen. Onze verkoopservice is vrijblijvend on op basis van “no cure, no pay”. We verlangen wel dat u ons exclusiviteit geeft in het adverteren van uw auto.

Uw auto dienst uiteraard schade vrij te zijn. Kleine schades kunnen wij repareren bij inname en tijdens het poetsen worden veelal gebruikssporen weggepoetst. Uw auto moet volgens fabrieksvoorschriften bij een erkende merkdealer onderhouden zijn en niet binnen 5.000km. na inlevering aan een door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsbeurt toe zijn. Mocht dat wel noodzakelijk zijn dan laten wij door de nieuwe eigenaar het onderhoud uitvoeren en belasten de kosten aan u door. Als uw auto geen (digitaal) onderhoudsboekje heeft lever dan, naast een kopie van uw aankoopfactuur (om te kunnen zien welke opties er op uw auto zitten), het kenteken en kilometerstand, een kopie van de laatste onderhoudsfactuur aan zodat we de verkoopwaarde bepalen. In overleg wordt de startprijs met u bepaald en een afspraak gemaakt voor de fotoshoot. We zien uw reactie graag tegemoet!

Wie zijn wij?

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de autobranche en in financiële- & operationele leaseconstructies. Sinds 2012 hebben wij ons gespecialiseerd in auto’s van de toekomst waar u nu al in kunt rijden. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van BijtellingsVriendelijke auto’s, zowel met volledig elektrisch als ook met Plug-In hybride-aandrijving. We zijn een “lean and mean” organisatie zonder hoge overheadkosten en met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij u snel en adequaat een concurrerend voorstel doen. Neem vrijblijvend contact met ons op, velen gingen u al voor.

Referenties

Weten hoe onze klanten over ons denken? Klik hier om naar onze referentiepagina te gaan en laat u overtuigen door onze tevreden klanten.

Kijk op onze site of bel voor meer info naar 088-Bijtelling (088-2458355 lokaal tarief). Uiteraard zijn we ook per e-mail bereikbaar op info@leasebijtellingvriendelijk.nl.

We horen graag wat we voor ú mogen betekenen!

LeaseBijtellingVriendelijk.nl Dé (gebruikte) EV specialist!

 

Restwaarde Garantie
U ontvangt bij aankoop/Lease van een 100% elektrische auto onze unieke Restwaarde-Garantie overeenkomst.

BOVAG Garantie
Naast de resterende Fabrieksgarantie ontvangt u 6 maanden BOVAG garantie op uw nieuwe auto!

LeaseBijtellingVriendelijk.nl
De Steiger 128 (op afspraak)
1351 Al Almere-Haven

 

Terug naar boven