donderdag, 18 juli, 2024
Meer...

  Lease-e

  De doelstellingen in het Parijs-akkoord en het nationale klimaatakkoord over het beperken van de uitstoot van broeikasgassen vergen in het domein van mobiliteit rigoureuze stappen. Hierin dragen wij graag ons steentje bij. Lease-e is daarom volledig toegewijd aan het eenvoudig en voordelig maken van elektrische mobiliteit. Dit doen wij door onze klanten te helpen met de overstap naar elektrisch rijden. Wij kijken hierin verder dan enkel het leveren van een voordelige leaseconstructie voor een elektrische auto.

  Zakelijk elektrisch leasen

  Zakelijk leasen bij Lease-e is kiezen voor gemak, een advies op maat en een betrouwbare partner. Daarnaast hebben interessante aanbiedingen met scherpe lease tarieven. Door een groot inkoopvoordeel kunnen wij deze’ auto extra voordelig aanbieden. Daarnaast zijn de auto’s direct uit voorraad leverbaar en daarom kun je snel de weg op!

  Private elektrisch leasen

  Private lease houdt in dat je als particulier een nieuwe auto kunt leasen. Je betaalt een vast bedrag per maand en zult niet voor onverwachte kosten komen te staan. De kosten voor onderhoud, reparaties, verzekering, pechhulp en wegenbelasting zijn meegenomen in het leasetarief. Daarnaast hoef je niet zelf de investering voor de auto te doen waardoor je jouw spaartegoed niet hoeft aan te spreken.

  Elektrische lease aanbiedingen

  De elektrische lease aanbiedingen van Lease-e zijn altijd zeer scherp geprijsd. Dit zijn auto’s die door een groot inkoopvoordeel extra voordelig aangeboden kunnen worden. De auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar en daarom kun je snel de weg op! Naast de aantrekkelijke leaseprijs profiteer je ook van een extra lage bijtelling van 8% of 12%.