Lanova Laadpalen

Lanova Laadpalen is een jong en dynamisch bedrijf. En dat is precies waar de huidige markt in onze ogen om vraagt. De klant van nu is kritisch en de markt kent vele aanbieders. Wij onderscheiden ons graag met reactiesnelheid, begrijpelijke taal, goede planning en deskundig advies. Ook onze kwaliteitsproducten dragen bij aan de professionele werking van Lanova laadpalen. Met ons unieke leaseconcept zijn wij helder en transparant, zo komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Waar staan we voor:

Lanova Laadpalen gelooft in een emissievrije toekomst. Door slimme laadoplossingen voor iedereen te bieden komen we elke dag een stapje dichter bij ons doel. En dat doen we niet alleen, samen met een aantal partners zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van onze producten en productlijn.

Hoe Werkt Lanova Laadpalen?

Een laadpaal thuis is de perfecte mogelijkheid om uw elektrische auto op te kunnen laden. Een oplaadstation bij uw woning maakt het mogelijk om op elk gewenst moment uw elektrische auto te laden, om op deze manier volledig de actieradius van uw auto te benutten.

Leasen of kopen?

Om grip te krijgen op de kosten van een laadpaal kun je kiezen voor Lanova Lease. Maar het kan ook zijn dat je graag wil kopen. Wat is de beste keuze voor jou en je portemonnee? Financieel gezien is Lanova lease een goede keuze; Je kan een nieuwe laadpaal volledig naar wens samenstellen zonder deze direct te hoeven betalen. Kopen is uiteraard ook een optie, echter vergt dit een investering. Ook wat betreft service en onderhoud is Lanova Lease een voordelige keuze; al het onderhoud en service is inbegrepen, en alles verloopt via gecertificeerde installateurs of werknemers. Bij kopen is onderhoud een eigen verantwoordelijkheid. Op lange termijn is het bij Lanova Lease mogelijk om de laadpaal te laten demonteren of gunstig over te nemen, kiest u voor kopen dan blijft u natuurlijk de eigenaar.

Dankzij ons unieke leaseconcept is men niet langer gebonden aan hoge investeringen. U kiest de gewenste looptijd, variërend tussen 12 en 48 maanden, het product en de gewenste opties en de betaling verloopt maandelijks.

De voordelen van leasen

  • Geen verrassingen achteraf. Een vaste looptijd met vaste leasekosten per maand, inclusief service en onderhoud.
  • Geen vooraf investering. Door een vast bedrag per maand is er geen vooraf investering benodigd.
  • Stel zelf uw laadpaal samen. Kleur, kabel, backoffice en installatie, het kan allemaal en u kiest zelf uw opties.
  • Eerlijke voorwaarden. De leaseovereenkomsten zijn opgesteld aan de hand van de eisen vanuit het Keurmerk Private Lease. Inclusief 14 dagen bedenktijd.

 

 

Hoe werkt de installatie?

Bij Lanova verzorgen we het gehele plaatje, van aankoop tot plaatsing. Wenst u installatie door één van onze gecertificeerde installateurs? Vink dan bij de bestelling ‘1-fase installatie’ of ‘maatwerk installatie’ aan. De prijzen voor installatie lopen in de markt erg uiteen, om u te verzekeren van de beste prijs werken wij voor 3-fasen installaties altijd op basis van een maatwerk installatie.

Indien installatie gewenst is, zullen wij een monteur langs sturen om de situatie te bekijken, op basis van deze gegevens zal de verkoopadviseur een installatie prijs opstellen. Gaat u akkoord met deze prijs, dan neemt de installateur contact met u op om de installatie in te plannen.

Lanova werkt ten alle tijden met gecertificeerde installateurs. Daarnaast hebben alle installateurs specifieke producttrainingen gevolgd om u te verzekeren van een veilige installatie. Ook wij zijn overtuigd van dit vakwerk, daarom krijgt u bij ons altijd standaard 24 maanden garantie op het product en de installatie.

Onze slimme laadstations:

Standaard zijn onze laadstations voorzien van 22 kW (3-fasen, 32A) laadvermogen. Bezit u op dit moment een voertuig welke in staat is om enkel met 1-fase te laden? Geen probleem! Middels de slimme software kan het laadvermogen worden gelimiteerd. Veranderd u in de toekomst van voertuig, dan kan het laadvermogen kosteloos worden gewijzigd.

Dankzij de toepassing van de nieuwste, slimme technieken zijn de Lanova laadstations klaar voor de toekomst. Verbind het laadstation met het optionele Load Guard en geef uw groene energiebronnen, zoals zonnepanelen, voorrang. Tevens zal Load Guard andere grootverbruikers in uw woning herkennen en zich er automatisch op aanpassen.

Dynamic Load Balancing of Smart Charging maakt automatische distributie mogelijk van de beschikbare stroom vanuit de netaansluiting naar alle aangesloten laadpalen. Ideaal wanneer u meerdere laadpalen gebruikt of voor toekomstige uitbreiding.

Voor meer informatie over onze laadstations kunt u altijd kijken op: www.lanovalaadpalen.nl

Terug naar boven