donderdag, 29 februari, 2024
Meer...

  Laadpastop10.nl

  Er zijn ontzettend veel laadpassen in Europa. Allemaal hebben ze de beste EU-dekking en de beste prijs. Maar welke is voor jou het beste?  Wat heb ik nodig op vakantie, en welke heeft de beste helpdesk? Dat en meer antwoorden vind je in de Laadpas Top 10.

  Door gebruik van persoonlijke filters kan je voor jou precies zien welke laadpassen het best geschikt zijn, bijvoorbeeld voor gebruik in het buitenland of als je naast bijvoorbeeld een Ecotap laadpaal woont.

  Zo vind je de voordeligste en handigste laadpas voor hoe jij met je EV wilt rijden, en laden. Overal. Goedkoop. En zorgeloos.

  Begin 2018 is Laadpastop10.nl gestart om overzicht te creëren in de laadpas business. Het land van tarieven, opslagen en netwerken is een grote jungle, met deze top 10 komt daar meer structuur en transparantie in.  Met behulp van de bezoekers en hun laadpas-facturen wordt de lijst dagelijks betrouwbaarder.

  Met de Laadpas top 10 kunnen bezoekers in één oogopslag zien welke laadpassen het populairst zijn en de hoogste user-experience hebben. De laadpassen staan gesorteerd op waardering en bij elke laadpas zit een praktisch advies hoe en waar deze wel (of juist niet) kan worden ingezet. Alle laadpassen worden met erg veel criteria (regelmatig) gecontroleerd op juistheid, liefst getoetst met praktijkvoorbeelden en praktijk informatie.  Wij zijn 100% onafhankelijk.

  https://laadpastop10.nl

  info@laadpastop10.nl

  Maarten Hachmang