• kia
  • kia
  • kia
  • kia
  • kia
  • kia
  • kia
  • kia
  • kia
  • kia

De eerste stap is instappen

Elektrisch rijden is voor iedereen aantrekkelijk. De bijtelling bedraagt slechts 4% met 0% uitstoot. Maar het is pas écht interessant als elektrisch rijden ook voor iedereen bereikbaar is. Kia biedt daarom een breed en groeiend aanbod aan aantrekkelijke, elektrische modellen. Stuk voor stuk ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd en een standaard rijke uitrusting. Zo maakt Kia elektrisch rijden verrassend gemakkelijk. Voor iedereen. #goelectric

Méér dan alleen een elektrische auto
Maar elektrisch rijden is méér. Met onze Kia laadservices zorgen we ervoor dat je je auto ook eenvoudig kunt opladen, zowel thuis als onderweg. Dat is ongestoord genieten, altijd en overal. Zo krijgt elektrisch rijden echt inhoud.

Kia laadservices
Bij Kia heb je keuze uit drie verschillende soorten laadpalen. De laadpaal die het beste bij jouw situatie past, komen we deskundig bij je thuis installeren. Wel zo veilig en gemakkelijk.

Ook onderweg wil je verzekerd zijn van een laadpunt in de buurt. Kia werkt daarom samen met Plugsurfing: het grootste netwerk van openbare laadpunten in Europa. Zo heb je altijd de zekerheid dat je onderweg makkelijk kunt ‘bijtanken’, zelfs in het buitenland.

Tenslotte weet je met de ‘Kia Connected Services’ alles over je actieradius vanuit de MijnKia-app. Zo heb je real time inzicht in je resterende kilometers. Ook als je niet in je auto zit.

De nieuwe Kia e-Niro
De nieuwe Kia e-Niro is een betaalbare en volledig elektrische cross-over. Inleveren op snelheid hoeft niet. Want binnen 7,8 seconden ga je onafgebroken naar 100 km/u – geheel emissievrij. Met stoere SUV-looks, intelligente veiligheidstechnologieën en krachtige acceleratie. En hij brengt je verder dan je denkt. Dankzij een actieradius van maar liefst 455 kilometer volgens WLTP.

Coming soon: de Kia e-Soul
Binnenkort volgt de volledig elektrische Kia e-Soul. De moderne lijnen, frisse kleuren en hightech details maken de nieuwe Kia e-Soul uniek en onweerstaanbaar. Een spannende verschijning. Het gemak en comfort van elektrisch rijden en een actieradius van 452 kilometer volgens WLTP.

Er is meer
Met Kia kun je elektrisch rijden zoals jij het wilt. Onderdeel van de Niro familie zijn ook de Kia Niro Hybrid (de best verkochte hybride van Nederland) en de Kia Niro plug-in hybride. Heb je veel ruimte nodig? Geen probleem, ook de Kia Optima Sportswagon is als plug-in hybride verkrijgbaar.

Ontdek alle geëlektrificeerde modellen en voordelen van elektrisch rijden met Kia op kia.com

Terug naar boven