CRS Customs

Wij hebben ons gespecialiseerd in het hoogwaardig wrappen van auto’s, boten, motoren, enz.

Wrappen is het geheel of gedeelte inpakken van auto of object met een speciaal daarvoor bestemde folie. Dit is mogelijk bij zowel oude als nieuwe voertuigen en heeft enkele grote voordelen t.o.v. het spuiten van uw auto; de folie heeft een beschermende functie voor de laklaag, is leverbaar in zeer veel kleuren of creëer uw eigen unieke uitstraling met een full colourprint waarvan wij ook het ontwerp kunnen verzorgen.

De folie heeft een zeer lange levensduur (tot +/- 5 jaar) en is ook altijd achteraf verwijderbaar.

Paint Protection

Paint Protection / lakbeschermingsfolie, is een van de beste manieren om de lak van uw voertuig te beschermen. Het zorgt ervoor dat Uw voertuig er als nieuw uit blijft zien , zonder de ontwerpkenmerken en of -kleur te veranderen. Door een barrière te creëren en kwetsbare gebieden zoals bumpers, voorschermen, zijspiegels, deurgreepholtes, deurranden en dorpels te voorzien van deze folie is de lak van Uw voertuig volledig beschermd tegen steenslag, krassen en schadelijke chemicaliën en behoudt hierdoor zijn waarde.

Deze glasheldere PU folie is zeer duurzaam en vrijwel onzichtbaar. Doordat de folie is voorzien van een zelfhelende topcoating verdwijnen lichte krassen en beschadigingen vanzelf weer en blijft Uw voertuig er als nieuw uit zien!

Indien gewenst is de folie altijd weer te verwijderen zonder de onderliggende laklaag aan te tasten of beschadigen.

Aarzel niet langer en “Protect your investment

Contact informatie

info@crscustoms.nl

Coen Schotanus
+31 6 549 75 722

Industrieweg 16 C,
1231 KH Loosdrecht

3M preferred carwrapper

Onze gecertificeerde en erkende carwrappers worden opgeleid volgens onze eigen, strikte standaarden en zijn in staat om onze producten exact volgens je wensen voor te bereiden en aan te brengen. Al onze carwrappers zijn gecertificeerd voor beste bedrijfsvoering en technische vaardigheden en kennis, en zijn opgeleid volgens de 3M-normen. Dit is te zien in het eindresultaat, een hoogwaardige en duurzame afwerking.

We hebben speciaal opgeleide en erkende carwrappers verspreid over het hele land, dus je kunt altijd een carwrapper bij jou in de buurt vinden die betrouwbaar is en de vaardigheden heeft om met 3M-producten te werken. Als 3M-gecertificeerde carwrappers zijn ze altijd op de hoogte van het laatste nieuws over 3M-productlanceringen en volgen ze voortdurend bijscholing. Daarnaast beschikken ze over technische ondersteuning van ons 3M-center.

Ten slotte heb je bij een 3M-gecertificeerde carwrapper ook nog garantie als er iets fout gaat. Bij 3M nemen we de verantwoordelijkheid voor onze producten. Vraag je 3M-carwrapper om meer informatie over de garantie op 3M-producten.

Bezoek de website

Window Tinting

De door ons gebruikte windowfilms voldoen aan de hoogste eisen en zijn volgens de laatste technieken geproduceerd. De folie is opgebouwd uit meerdere niet reflecterende lagen,een zeer sterke en gladde krasvaste topcoating, een glasheldere lijmlaag die het zicht naar buiten niet vertroebelt en er is metaal in verwerkt waardoor deze zeer kleurvast is.

De levensduur is indien professioneel aangebracht door CRS Customs gegarandeerd tot 7 jaar! De windowfilm is verkrijgbaar in zeer veel verschillende tinten waaronder een door de KLPD goedgekeurde tint die legaal op de voorportieren en voorruit aangebracht mag worden. Indien uw voorportierruiten door ons van deze folie worden voorzien krijgt u er een certificaat bij zodat u aan kan tonen dat de juiste tint is toegepast.

Bij het monteren van de windowfilm gaan we bij CRS Customs een stapje verder, wij demonteren de draairamen volledig zodat deze tot aan de randen getint kunnen worden. Geen loslatende hoekjes en lelijke randjes bij het openen van de ramen meer, kwaliteit dat is waar CRS Customs voor staat!

Terug naar boven