Alfen

Alfen werkt al sinds 2008 aan de meest geavanceerde laadpunten voor iedere elektrische auto. Onze laadpalen zijn geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit, getest en gekeurd door vooraanstaande automerken en onafhankelijke instanties, SIM-lock vrij en uitgerust met de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart charging en connectiviteit.

Alfen biedt een complete reeks aan laadpunten voor thuis, bedrijf en openbaar terrein. De slimme laadpunten zijn er in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. De krachtige combinatie van Alfen’s transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpunten maakt het mogelijk om decentrale opwek en gebruik te balanceren.

Voordelen van onze oplaadpunten

Voor iedere elektrische auto

De Alfen laadpalen zijn geschikt voor en getest met iedere elektrische auto. Dit betekent dat u altijd thuis, op kantoor of in het openbare terrein zorgeloos kunt opladen met welk elektrisch voertuig dan ook.

SIM-lock vrije laadstations

Als enige in de markt, zijn de Alfen laadstations SIM-lock vrij. Dit houdt in dat u een vrije keuze heeft voor een dienstverlener voor het verrekenen van stroom of beheer van laadstations.

Bewezen betrouwbaar

De producten van Alfen zijn getest door vooraanstaande automerken en gekeurd door onafhankelijke instanties. De laadstations zijn hierdoor als enige in Nederland DEKRA (voorheen KEMA), CE en Z.E. Ready gecertificeerd. Met Alfen kiest u voor bewezen zekerheid en betrouwbaarheid.

Onderdelen van A-kwaliteit

De Alfen laadpunten worden geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit. Hiermee bent u altijd voorzien van een kwalitatief hoogstaand laadpunt met een hoge levensduur en een betrouwbare werking.

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadpalen voor elektrische auto’s en een diversiteit aan andere producten en diensten, is Alfen het middelpunt en de verbindende factor in het elektriciteitsnet. Met haar brede scala aan in-house ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator werkt Alfen aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

 

Alfen Nederland

Bezoekadres
Hefbrugweg 28
1332 AP Almere
The Netherlands
Terug naar boven