• aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive
 • aldautomotive

ALD Automotive

Terwijl mobiliteit steeds complexer wordt, zoeken bedrijven en gebruikers juist steeds meer naar flexibiliteit en gemak. ALD Automotive wil ieder bedrijf de juiste mobiliteitsmix bieden.

Wereldwijde speler in het beheer van mobiliteit

Met een vloot van meer dan 1,66 miljoen voertuigen, is ALD Automotive een wereldwijde speler in de financiering en het beheer van mobiliteit. Met innovatie en persoonlijke service als belangrijkste speerpunten zetten 6.500 werknemers zich iedere dag in voor de tevredenheid van onze klanten.

Elektrische auto leasen: ALD Automotive is uw one-stop-shop

Wanneer u een elektrische auto leaset bij ALD Automotive kunt u optimaal en zorgeloos genieten van de voordelen van elektrisch rijden. Zakelijke bestuurders die een elektrische auto bij ons leasen, hebben slechts één aanspreekpunt en krijgen inzage in de extra kosten die met elektrisch rijden gepaard gaan. Dat is wel zo overzichtelijk.

“Een elektrische auto leasen? Wij bieden een totaaloplossing voor elektrisch rijden, laden en afrekenen.”

Voordelen van het leasen van een elektrische auto bij ALD Automotive

 Laadpunt. Thuis op de oprit van uw leaserijder of bij u op kantoor.
 Laadpas. Of een combinatie laad-tankpas om uw privé laadpunt te activeren, uw auto op te laden bij openbare laadpunten of brandstof te tanken.
 Aanvullende mobiliteitsdiensten zoals een vervangende auto voor de vakantie of een ALD mobility card.

 Elektrisch_830x285

Op weg naar een groene toekomst

Vrijheid in mobiliteit, dat is onze missie. Dit betekent flexibele mobiliteitsoplossingen die slim, gevarieerd en voor iedereen bereikbaar zijn. Niet alleen nu, maar ook later. Daarom streven we naar mobiliteit waarbij de CO2 en NOX footprint uiteindelijk tot nul worden teruggebracht. Oftewel, klimaat-neutrale mobiliteit.

Ook een elektrische auto leasen?

Wij bieden een totaaloplossing voor elektrisch rijden inclusief laden en afrekenen. Neem contact op met onze lease consultants via het telefoonnummer +31 (0)20 658 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Meer weten? Download onze gratis whitepaper:
De sterke opkomst van elektrisch rijden

ALD Automotive

Elektrisch rijden: de volgende stap binnen uw organisatie?
Download onze gratis whitepaper: “De sterkte opkomst van elektrisch rijden.”

 

Elektrische auto leasen
Bij ALD Automotive zijn er veel varianten en oplossingen mogelijk op het gebied van zakelijk leasen en/of een elektrische auto leasen. Wij bieden u voor ieder budget en elke mobiliteitswens een flexibele en kostenefficiënte oplossing.

Mobility Experience Centre
Wij heten u graag welkom om een sessie bij te wonen in het ALD Mobility Experience Centre. Via 19 interactieve schermen beleeft u de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit. Het centrum informeert en inspireert. En ontwerpt ter plekke een mobiliteitsoplossing die precies op maat is.

Kom vrijblijvend langs voor een demonstratie of stel uw vraag direct aan één van onze Smart Mobility Consultants door ons te bellen op +31 (0)20 658 70 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com.

Contact
ALD Automotive
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp

Telefoon: +31 (0)20 658 70 00
E-mail: info.nl@aldautomotive.com

Terug naar boven