ALD Automotive

Zakelijk een elektrische auto leasen

Een elektrische auto leasen voor zakelijk gebruik? Wij bieden u een totaaloplossing voor elektrisch rijden, laden en afrekenen.

Elektrische auto leasen: ALD is uw one-stop-shop

Met de one-stop-shop van ALD Automotive kunt u optimaal en zonder zorgen genieten van de voordelen van elektrisch rijden. Zakelijke bestuurders die een elektrische auto leasen bij ons, hebben slechts één aanspreekpunt en krijgen optimale inzage in de kosten die met elektrisch rijden gepaard gaan. Dat is wel zo overzichtelijk.

Voordelen van elektrische auto zakelijk leasen

Wij kunnen verschillende diensten leveren:

  • Laadpunt, thuis op de oprit van uw leaserijder of bij u op kantoor.
  • Laadpas, of een combinatie laad-tankpas om uw privé laadpunt te activeren, uw auto op te laden bij openbare laadpunten of brandstof te tanken.
  • Aanvullende mobiliteitsdiensten zoals een vervangende auto voor de vakantie of NS-Business Card.

Met een laadpunt op het werk en/of thuis gaat het opladen van de elektrische auto vele malen sneller en veiliger.

Ook een elektrische auto leasen? Neem contact op.

Een elektrische auto leasen? Bij ALD Automotive kunt u optimaal genieten van elektrisch rijden. Wij bieden een totaaloplossing voor elektrisch rijden inclusief laden en afrekenen. Neem dan contact op met onze leasing consultants via het telefoonnummer +31 20 658 70 00. U kunt ook een mail sturen naar info.nl@aldautomotive.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 


Met ruim 1,5 miljoen voertuigen in beheer, is ALD Automotive een van de grootste leasemaatschappijen wereldwijd.

Innovatief in mobiliteit
Als mobiliteitsprovider staat ALD vooraan op het gebied van productontwikkeling en innovatie. Nieuwe mobiliteitsoplossingen en vrijheid in mobiliteit staan bij hen centraal. De ambities van ALD Automotive om voorop te lopen met innovatie zijn onder andere terug te vinden in het ALD Mobility Experience Centre. Via 19 interactieve schermen kunnen bezoekers daar de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit ervaren. Het centrum informeert en inspireert en ontwerpt ter plekke een mobiliteitsoplossing die precies op maat is.

Bekroond door leaserijders en fleetmanagers

In 2016 en 2017 is ALD Automotive gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland, mede door hun persoonlijke dienstverlening.Terug naar boven