donderdag, 7 juli, 2022
Meer...

  Renault Twingo E-TECH Electric R80 Collection Hatchback | Automaat | Batterij

  € 23.307

  Nieuwe auto’s moeilijk leverbaar? Niet bij ABD! De auto die u nu bekijkt, is namelijk snel leverbaar. Neem snel contact op en profiteer van alle voordelen van deze snel leverbare auto.

  ALLE ACTIE’S VAN ABD:

  RENAULT:
  Voorkom lange levertijden, stijgende prijzen eacute;n bespaar op aanschaf, onderhoud en brandstofverbruik! Tijdens de ready to go actieweken loopt uw voordeel bovendien flink op. Zo profiteert u op de Renault E-tech Hybrid modellen van euro; 1.000 extra inruilpremie + 4 jaar lang gratis onderhoud eacute;n 4 jaar garantie. Bovendien bespaart u tot 40% op brandstofkosten. Dubbel winst voor uw portemonnee. Kijk voor meer informatie op: https://www.abdrenault.nl/acties/ready-to-go

  DACIA:
  Op alle Dacia Bi-Fuel modellen profiteert u nu van 5 jaar GRATIS garantieplus in combinatie met Flex Choice Premium. Kijk voor meer informatie: https://www.abddacia.nl/acties/garantie

  WELKOM BIJ ABD:
  U kunt ons zowel telefonisch, per mail, whatsapp of via videobellen bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een proefrit, beschikbaarheid en een scherpe offerte met of zonder inruil van uw huidige auto. Heeft u een auto die u wilt inruilen? Dan profiteert u van extra voordeel, want wij bieden extra geld voor uw huidige auto! Stuur een e-mail naar leads@abdrenault.nl of een WhatsApp naar 06-19636155.

  *ELKE AVOND KOOPAVOND
  Bij ABD is er van maandag tot en met vrijdag koopavond tot 21:00 uur. Welke avond of vestiging past u het beste? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de auto van uw keuze, op de gewenste vestiging, dag en tijd voor u klaar staat. Uiteraard bent u ook van harte welkom zonder afspraak. Hieronder een overzicht van de koopavonden:
  Maandag: Renault/Dacia Leeuwarden, Hortensiastraat 2
  Dinsdag: Renault/Dacia Drachten, Jade 1
  Woensdag: Nissan Drachten, Omloop 56 amp; Nissan Stadskanaal, Koperslager 1
  Donderdag: Renault/Dacia/Nissan Heerenveen, Skrynmakker 26 amp; Renault/Dacia Sneek, Kolenbranderstraat 7
  Vrijdag: Renault/Dacia Dokkum, de Brege 6

  ABD Renault/Dacia is in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 verkozen tot Dealer of the Year, de prijs voor beste Renault/Dacia Dealer van Nederland!

  Wij vertellen u graag meer over de financieringsvormen en private lease die we kunnen aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en profiteer van de voordelen van deze voorraadauto.

  Disclaimer: LET OP: Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraadauto. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag onze verkoopadviseurs naar specificaties van deze auto.

  ## Aanvullende opties en accessoires

  * Batterij

  ## Meer informatie

  Nieuw: **Ja**
  Aandrijving: **Voorwielaandrijving**
  Vermogen elektromotor(en): **81 PK** (60 kW)
  Vermogen brandstofmotor: **81 PK** (60 kW)
  Accu laden: **22 kW**
  Accu snelladen: **nee**
  Voorraadstatus: **Binnenkort verwacht**
  Referentienummer: **79846**
  Verwachtte leveringsdatum: **06-06-2022**

  Algemeen

  Prijs: € 23.307
  Merk: Renault
  Model: Twingo
  Carrosserievorm: HATCHBACK
  Kleur: WIT
  Actieradius 190 km

  Geschiedenis van de auto

  Nieuwprijs vanaf: € 23.070
  Kilometerstand: 10
  Eerste eigenaar: Ja
  BTW verrekenbaar: Ja

  Overige gegevens

  Lengte: 3,61 m
  Breedte: 1,64 m
  Hoogte: 1,54 m

  Eigenschappen

  Prijs € 23.307
  Merk Renault
  Model Twingo
  Carrosserie HATCHBACK
  Kleur Wit
  Actieradius 190 km
  Kilometerstand 10 km

  Aanbieder

  ABD Renault - Sneek
  Officiële merkdealer
  Sneek
  0515-201011

  Eerste Europese Voyah-vestiging geopend in Oslo

  Het is altijd een beetje afwachten of een Aziatische startup inderdaad de Europese markt op gaat. Ook Voyah, het ‘elektrische premium merk’ van het Chinese Dongfeng, had dit aangekondigd. En Voyah heeft zowaar zijn eerste showroom buiten China geopend in de Noorse hoofdstad Oslo.

  Oer-Nederlandse laadpalen van Dutch Charging Company

  Er is een Nederlandse nieuwkomer in de laadpalenmarkt, Dutch Charging Company. De laadpalen van dit bedrijf verenigen naar eigen zeggen design en kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van hout en staal en zijn bovendien een Nederland product.

  BMW staakt na 250.000 exemplaren de productie van de i3

  Een kwart miljoen exemplaren zijn er zojuist van gebouwd maar binnenkort is het toch echt over en uit voor de elektrische BMW i3. Maar voordat BMW na ongeveer ruim acht jaar de serieproductie van de i3 stopt, rolt er nog een speciale editie van deze auto van de band.