e-Nieuws vanuit Genève: nieuwe elektrische Peugeot e-208

Deze Peugeot e-208 gaan we ongetwijfeld veel zien op de Nederlandse wegen. Met een accupakket van 50 kWh, waarmee de e-208 340 km (WLTP) moet kunnen afleggen, en een geschatte prijs tussen de € 32.000 en € 33.000 is deze zeer interessant voor zowel de zakelijke als de particuliere rijder.

De elektromotor levert 100 kW/136 pk en 260 Nm en kan daarmee in 8,1 seconden van 0 naar 100 indien de auto op de snelste stand staat. In de auto bevinden zich 3 rijmodi. Eco, Normaal en Sport. De Eco stand is er om een zo optimaal actieradius te creëren, normaal voor je dagelijkse ritten en sport als je deze net wat sneller wil doen. Uiteraard is het ook mogelijk om met de e-208 energie met de elektromotor terug te winnen. Dit kan je doen met twee standen: Gematigd en Verhoogd.

Peugeot e-208 komt dit jaar nog op de markt. De exacte leverdatum is nog niet bekend maar de elektrische 208 is net als alle andere versies wel al te reserveren.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven