E-Flux gaat samenwerken met Voltrafast om de Belgische EV-rijder van laadoplossing te voorzien

E-Flux Voltrafast samenwerking

E-Flux de software en Voltrafast de levering en installatie. Samen voorzien we de Belgische EV-rijder van een op maat gemaakte allesomvattende laadoplossing. Voltrafast is het Belgisch dochterbedrijf van het bedrijf Maris Technics bv. Voltrafast, levert, installeert en onderhoudt laadpalen bij particulieren én bedrijven. Samen met E-Flux wordt het voor Voltrafast mogelijk om de laadpalen te voorzien van een backoffice zodat gebruikers inzicht krijgen in de laadpalen en ook automatisch kunnen verrekenen met de werkgever. De samenwerking is een nieuwe stap vooruit voor de Nederlands en Belgisch bedrijven in de e-mobility markt. 

Voltrafast

Voltrafast is gevestigd in België in de gemeente Heusden-Zolder. Het bedrijf is gespecialiseerd in totaalbegeleiding van A tot Z voor laadinfrastructuur (van advies, verkoop, levering, installatie en onderhoud). Daarbij garandeert Voltrafast dat de plaatsing binnen 10 werkdagen na bestelling zal worden volbracht (indien het materiaal voorhanden is). Woningen, shoppingcentra, bedrijfsterreinen, KMO’s, parkeergarages, industrieparken, horeca, etc. kunnen allemaal terecht bij Voltrafast voor een op maat gemaakte installatie.

E-Flux Voltrafast samenwerking

Samenwerking E-Flux en Voltrafast

Sinds deze maand is het mogelijk bij afname van een laadpaal bij Voltrafast, om de laadpaal te koppelen aan het e-mobility platform van E-Flux. Door deze koppeling kunnen gebruikers inzicht krijgen in de laadpalen, laadkosten automatisch zakelijk verrekenen en krijgt men bovenop de service van Voltrafast nog eens 24/7 support vanuit E-Flux. Ook kun je als publieke laadpaal uitbater geld verdienen aan je laadpaal met het instellen van een kWh-tarief.

Voltrafast is een mooie toevoeging voor het huidige partnernetwerk van installateurs van E-Flux. Wij zijn daarom trots op deze samenwerking en willen de Belgische EV-rijder voorzien van alle gemakken omtrent elektrisch laden. Voltrafast de levering en installatie en E-Flux de software.

Geïnteresseerd in ons platform en Voltrafast als installateur? Kies bij aanschaf voor een EVBOX of Alfen laadpaal en vraag de installateurs naar de mogelijkheden.

E-Flux Voltrafast samenwerking

Over E-Flux

E-Flux is een full-service e-mobility  platform die diensten en services combineert als totaaloplossing voor bedrijven met een elektrisch wagenpark. Dit doet E-Flux samen met een breed scala aan partners: 350+ installatiebedrijven, distributeurs en fabrikanten. In totaal worden hiermee 25.000+ EV-drivers bedient. Het e-mobility  platform is compleet hardware onafhankelijk en is te koppelen met 23+ laadpaalmerken. Het platform maakt het onder andere mogelijk om automatisch laadsessies te verrekenen, alsook tarieven en toegangsbeheer in te stellen. Ook voor installateurs biedt E-Flux een Field Service Management systeem waarbij remote onderhoud kan worden uitgevoerd. Inmiddels is E-Flux actief in negen Europese landen en heeft een groot roaming netwerk waardoor onze gebruikers op 200.000+ laadpunten kunnen laden door heel Europa. E-Flux ontzorgt een groot scala aan bedrijven die hun wagenpark willen elektrificeren of dit al hebben gedaan.

Meer informatie? Kijk dan op www.e-flux.nl.

Vorig artikelBMW legt de focus bij de i Vision Circular vooral op duurzaamheid
Volgend artikelBMW iX5 Hydrogen is geen loze belofte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in