e-Drivers verwelkomt Wallbox als nieuwe e-Partner!

e-Drivers verwelkomt Wallbox als nieuwe e-Partner!

Wij zijn verheugd om sinds kort ook Wallbox tot onze e-Partners mogen rekenen. Uiteraard stellen wij het bijzonder op prijs dat een dergelijke prominente leverancier voor e-Drivers.com heeft gekozen.  

Wallbox is een Spaans bedrijf, dat zo’n 4,5 jaar geleden is begonnen. Inmiddels is Wallbox is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande producent van hoogwaardige laadapparatuur en laadpalen. Op dit moment heeft Wallbox zo’n 250 werknemers in dienst. Het bedrijf is actief op drie continenten en groeit ook ontzettend hard in de Benelux.

Compacte EV-lader

Wallbox wil zich in de markt onderscheiden door de focus op innovatie en design te leggen. Een van de speerpunten van Wallbox is één van de meest compacte EV-laders ter wereld.

Naamsbekendheid

Wallbox is mede e-Partner van e-Drivers.com geworden om de naamsbekendheid verder te vergroten. e-Drivers biedt volgens Wallbox een mooi platform om zowel nieuwe consumenten te bereiken als het partner netwerk te vergroten. Uiteraard zien wij uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking!

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven