e-Drivers.com is op zoek naar nieuw schrijftalent

e-Drivers.com groeit momenteel zo hard en we verwachten de komende tijd nog veel harder te groeien! Daarvoor hebben we meer schrijftalent nodig. Heb jij wat met mobiliteit, met de autobranche, volg je de e-mobility innovaties op de voet en ben je in staat het nieuws op een smeuïge manier aan een toetsenbord toe te vertrouwen, dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken jong talent, dat een neus heeft om nieuwtjes uit de autobranche te vinden. Ben je journalist of beschik je over de nieuwsgierigheid die hoort bij een journalist, mail dan naar redactie@e-drivers.com met jouw cv, en overtuig ons waarom jij bij het team van e-Drivers.com past. Wij bieden flexibiliteit, en je gaat mee op de reis die e-Drivers maakt, van beginnend e-mobility-platform, naar inmiddels een multimediale omgeving waar de branche en consumenten samenkomen om informatie over elektrisch vervoer te vinden, of om informatie te delen. e-Drivers.com heeft een samenwerking met De Persgroep.

Reageer naar redactie@e-drivers.com

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven