woensdag, 22 maart, 2023
Meer...
  Homee-Nieuwse-Actiee-Drivers.com genomineerd voor de Nationale Auto Awards! Mogen we op jouw stem...

  e-Drivers.com genomineerd voor de Nationale Auto Awards! Mogen we op jouw stem rekenen?

  e-Drivers.com bestaat net één jaar en is al genomineerd voor Nationale Auto Awards. Daar zijn we heel blij mee. Maar het is spannend want momenteel staat e-Drivers op plaats drie in de categorie ‘Automedia’. We hebben dus nog wat stemmen nodig!

  De Nationale Auto Awards

  De Nationale Auto Awards geeft, in samenwerking met United Consumers en Studio’s Aalsmeer, uitblinkers van de autobranche het podium dat zij verdienen. Hoe ze dat doen? Door het uitreiken van de Nationale Auto Awards! Stem ook op ons! Je kunt tot en met 13 december 23.59 uur hier uw stem uitbrengen!

  Stemmers maken ook kans op mooie prijzen: 2 Formule 1 tickets, 2x karten en een dag rijden in een Ferrari (helaas nog niet in een elektrische Ferrari).

  Hoe stem je op ons?

  Dat kan gemakkelijk en snel via deze link of op onderstaande afbeelding te klikken. Je ontvangt later een email met daarin de bevestigingslink om jouw stem te bevestigen. Alleen bevestigde stemmen tellen mee! De velden ‘beoordeling’ en ‘verbeterpunten’ zijn niet verplicht dus die zou je voor het gemak kunnen skippen door op ‘volgende’ te klikken.

  De winnaar

  De winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Auto Awards Festival op 20 januari 2020.

  Stem op e-Drivers.com!

  Alvast hartelijk bedankt namens alle redactieleden van e-Drivers.com

  [mpc_image image=”1688563″ image_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.autoawards.nl%2Fe-driverscom||target:%20_blank|” image_opacity=”100″ image_inner_border_gap=”0″ effect=”none” image_hover_opacity=”100″]

  Gerelateerd

  1 REACTIE

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  - Advertisment -

  e-Nieuws

  Ford Explorer voortaan elektrisch, en niet meer uit Chicago maar uit Keulen

  Na de zomer neemt Ford de in Chicago gebouwde Explorer uit het assortiment en vervangt deze grote, robuuste SUV door een volledig elektrische Explorer. Dit nieuwe model wordt in Keulen geproduceerd en is gebaseerd op de MEB-architectuur van concurrent Volkswagen.

  e-Videos