donderdag, 7 juli, 2022
Meer...
  Homee-Nieuwse-Collegee-College met e-Xpert Maarten Hachmang over laadpassen

  e-College met e-Xpert Maarten Hachmang over laadpassen

   Er zijn honderden aanbieders van laadpassen. Maar welke is nou de beste? En waarom zit er zoveel prijsverschil tussen? Hoe zit het met laden in het buitenland? Dit soort vragen houdt Maarten Hachmang sinds 2016 bezig en laten hem niet meer los.

  In diverse blogs, fora en op social media gaat de discussie verder, maar nergens is een compleet en transparant overzicht te vinden met alle voor- en nadelen. Daarom is Maarten in 2017 met een top 10 van laadpasaanbieders begonnen, door facturen aan EV rijders te vragen en die met elkaar te vergelijken werd een model ontwikkeld waarmee laadpassen objectief konden worden beoordeeld en hieruit ontstond een prijs-matrix. Die data werd gebruikt om de Laadpastop10 vorm te geven.

  Gerelateerd

  1 REACTIE

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  - Advertisment -

  e-Nieuws

  In Oxford is het laadpark van de allereerste Superhub operationeel

  Het vergde een investering van 41 miljoen pond, maar daarmee heeft Oxford wel "Europa's krachtigste oplaadpunt voor elektrische voertuigen". Als onderdeel van de Energy Superhub opende men een snellaadhub waar 42 voertuigen tegelijk kunnen opladen aan laadzuilen van Pivot Power, Fastned, Tesla Superchargers en Wenea.

  e-Videos