zondag, 2 april, 2023
Meer...

  XPENG G9 AWD Long Range

  73.188

  14/03/2023

  Xpeng, de Chinese autofabrikant, heeft de vernieuwde versie van zijn P7 sedan gelanceerd, welke als Xpeng P7i door het leven zal gaan. Het nieuwe model biedt betere prestaties en is nu in vier versies verkrijgbaar. De P7i kan in China al besteld worden en wordt daar later deze maand al geleverd.

  19/01/2023

  Xpeng, de Chinese autofabrikant die zijn elektrische auto’s sinds vorig jaar ook in Europa aanbiedt, kondigt aan dat men in vier Europese landen afleverings- en servicecentra wil openen. Deze zullen worden gevestigd in Zweden, Denemarken, Noorwegen én Nederland. Klanten kunnen hier terecht voor de aflevering, aftersales en onderhoud.

  26/09/2022

  De G9 is het nieuwste model van Xpeng, en alweer het vierde model van deze nog jonge Chinese autofabrikant. Eerder bracht Xpeng al de G3 SUV en de sedans P7 en P5 op de markt. Afgelopen zomer doken er al wat foto’s van de Xpeng G9 op. Nu zijn er ook de nodige specificaties bekend en kunnen we een inschatting van de prijzen maken.

  02/09/2022

  Het moge inmiddels bekend zijn, Xpeng Motors heeft de Europese markt betreden. Het eerste Nederlandse verkooppunt opende afgelopen voorjaar zijn deuren in Leidschendam. Aanvankelijk wilde Xpeng met drie modellen de Nederlandse markt op, dat werden er uiteindelijk twee. Maar volgend jaar komen er nog twee bij.

  18/07/2022

  Drie en een half jaar nadat Xpeng zijn allereerste voertuig afleverde, kon de Chinese startup het heuglijke feit vieren dat het zijn 200.000e voertuig af mocht leveren. Een prestatie van formaat van het Chinese bedrijf dat uitsluitend volledig elektrische auto’s produceert.

  14/02/2022

  Als er een Chinees automerk is dat de Europese markt op zou kunnen schudden, dan is het Xpeng wel. De elektrische auto’s van Xpeng zijn nu alleen in Noorwegen te koop. Men zegt dit kwartaal ook in Nederland van start te willen gaan.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 500
  • Winter: 375

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.