zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  XPENG G6 AWD Performance

  53.188

  03/05/2024

  De opkomende Chinese autofabrikant Xpeng zet met de G6 een misschien wel heel belangrijke stap op de Europese markt. Is deze Xpeng G6 inderdaad die veelbelovende nieuwkomer die klaar is om de gevestigde orde uit te dagen? Nu de prijzen en specificaties van de Xpeng G6 bekend zijn, lijkt dat er inderdaad op.

  04/04/2024

  In Europa neemt de populariteit van elektrische auto’s rap toe en de Chinese automerken spelen daar een steeds belangrijkere rol in. Xpeng is een van die Chinese merken en wil zich met de introductie van de Xpeng G6 als een serieuze speler op de Europese markt manifesteren.

  03/01/2024

  Onder het één-kind beleid bestond zo’n gezin uit vijf personen, en dat paste net in de auto. Sinds het beleid is losgelaten zijn Chinese gezinnen groter, met twee of drie kinderen. Dan is een gewone auto niet groot genoeg meer.

  01/06/2023

  Dik een jaar geleden liet Xpeng de Europese media al kortstondig kennismaken met het Chinese merk. Dat leverde niet direct grootse verhalen op. En dus bedacht Xpeng, laten we even wachten met Europa, tot de P7 en de G9 klaar zijn voor het kritische publiek in de Oude Wereld. Na de P7, die een lovende pers kreeg, is het nu de beurt aan de forse G9.

  20/05/2023

  Wat ze bij Tesla kunnen met vleugeldeuren, kunnen wij beter, meten ze hebben gedacht bij Xpeng. En dus kun je de P7 optioneel laten uitrusten met een duo bijzondere portieren. Maar de Xpeng P7 is meer dan dat…

  25/04/2023

  Xpeng, de Chinese elektrische autofabrikant, heeft onlangs het veelbelovende nieuwe model G6 onthuld. Met een flinke actieradius en indrukwekkende laadtijden lijkt deze elektrische SUV een serieuze concurrent voor Tesla’s Model Y te kunnen worden. Hij is gebaseerd op de onlangs onthulde SEPA 2.0 architectuur.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 550
  • Winter: 405

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.