zondag, 2 april, 2023
Meer...

  Volkswagen ID.4 Pure Performance

  45.390

  21/03/2023

  De Volkswagen Groep heeft met de start van de bouw van een enorme fabriek bij Valencia een belangrijke stap gezet in haar accu-offensief. PowerCo, een dochteronderneming van de Volkswagen Groep, zal hier vanaf 2026 eenheidsaccucellen en accu’s produceren.

  19/03/2023

  Een Chinese auto was een decennia geleden goedkoop, doch van inferieure kwaliteit. Deze MG4 komt uit China, kent een scherpe prijs, maar is allesbehalve van bedenkelijke kwaliteit. Wat kost ‘ie dan? Welnu, de MG4 heeft een vanafprijs van 30.785,- euro.

  15/03/2023

  Volkswagen presenteerde vanavond het nieuwe conceptvoertuig ID. 2all. Dit zou wel eens de eerste “echte” Volkswagen onder de elektrische auto’s van het Duitse merk kunnen zijn. Helaas zal het productievoertuig wat hier uit wordt ontwikkeld pas in 2025 beschikbaar zijn. Niettemin is dit natuurlijk een razend interessante ontwikkeling.

  01/03/2023

  Hij was al een tijdje geleden aangekondigd, de upgrade van de Volkswagen ID.3. Hoewel het model pas een jaar of drie op de markt is, heeft de Duitse autofabrikant besloten om hem nu toch al een verjongingskuur te geven. Er was immers de nodige kritiek op de afwerking en bediening. Slechts een aantal van die zaken wordt nu aangepakt.

  04/01/2023

  Volkswagen presenteerde op de CES in Las Vegas een voorproefje van de ID.7, een volledig elektrische sedan. Het getoonde voertuig was nog gecamoufleerd maar wekte wel de indruk dat het een pre-productiemodel is. Het zal ook niet al te lang meer duren voordat de productieversie van de ID.7 zijn première beleeft.

  30/12/2022

  Volkswagen plaagde ons al zo’n twintig jaar met concepten van een reïncarnatie van de oer-bus. Nu is ‘ie er eindelijk. Uiteraard elektrisch. En dus verdient de Buzz een test op hét e-mobility platform van Nederland.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 325
  • Winter: 240

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.