vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  Volkswagen ID.4 Pro Performance

  53.690

  02/06/2023

  De elektrische Volkswagen ID.Buzz, geïnspireerd op de iconische VW Transporter uit de jaren ’50, is nog maar net op de markt maar is nu al een groot succes. Dat succes zal nog groter worden als de VW ID.Buzz straks ook leverbaar is met een langere wielbasis, een krachtige elektromotor en een groter accupakket.

  15/05/2023

  Heel langzaam komen we steeds meer te weten over de Volkswagen ID.2, het naar verwachting één na kleinste lid van de ID-reeks. Deze kleine EV lijkt de belofte in te lossen die Volkswagen een tijdje geleden heeft gedaan, namelijk om een betaalbare EV aan te bieden die minder dan 25.000 euro gaat kosten.

  17/04/2023

  Volkswagen onthult zijn indrukwekkende elektrische vlaggenschip, de ID.7 sedan, gericht op comfort en een indrukwekkende actieradius. Met zijn nieuwe aandrijflijn en grotere accucapaciteit moet deze elektrische sedan volgens Volkswagen dé keuze voor milieubewuste consumenten wereldwijd worden.

  13/04/2023

  Volkswagen introduceert een nieuwe generatie elektrische aandrijving voor het modulaire elektrische platform (MEB). Met de nieuwe APP550 achteras aandrijving wil Volkswagen meer vermogen en een verbeterde efficiëntie bieden, om zich op dat gebied beter te kunnen onderscheiden.

  05/04/2023

  Na het uitfaseren van de Passat sedan, kunnen we eind dit jaar een elektrische vervanger verwachten: de Volkswagen ID.7. Deze elektrische sedan is naar verluidt “een reissedan in de elektrische businessklasse, uitgerust voor langeafstandsritten.” Volkswagen geeft nu de eerste specificaties vrij.

  21/03/2023

  De Volkswagen Groep heeft met de start van de bouw van een enorme fabriek bij Valencia een belangrijke stap gezet in haar accu-offensief. PowerCo, een dochteronderneming van de Volkswagen Groep, zal hier vanaf 2026 eenheidsaccucellen en accu’s produceren.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 470
  • Winter: 350

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.