woensdag, 22 maart, 2023
Meer...

  Toyota PROACE Verso L 75 kWh

  77.395

  17/11/2022

  Toyota’s topman Akio Toyoda presenteerde vorig jaar december een studiemodel genaamd bZ Compact SUV. Deze week toonde Toyota op de Los Angeles Auto Show een volgend voorproefje van de toekomstige compacte elektrische SUV. Deze bZ Compact SUV Concept lijkt al wat verder te zijn geëvolueerd tot een productieversie.

  27/10/2022

  Terwijl Toyota de bZ3 onthult, waarvan we een paar weken geleden al wat beelden voorbij zagen komen, komen er ook verhalen dat Toyota in de kosten gaat snijden. Toyota wil mogelijk minder in elektrificatie investeren dan de 38 miljard doller die men in december vorig jaar noemde.

  26/09/2022

  Er zijn foto’s opgedoken van het volgende lid van Toyota’s elektrische Bz-reeks. De Bz3, zoals deze heet, is een van de maar liefst 30 elektrische modellen van de merken Toyota en Lexus die afgelopen december in conceptvorm werden getoond. De foto’s tonen een op de 2023 Bz4X geïnspireerde compacte sedan.

  14/06/2022

  Toyota maakt voor de Europese markt al een aantal jaren gebruik van de bestelwagens van het Stellantis concern. Deze worden door Toyota onder de eigen merknaam verkocht. Beide autofabrikanten kondigen nu ook een grotere bestelwagen van Toyota aan, die ook in een elektrische versie zal worden aangeboden.

  02/02/2022

  Geen tweeling, maar een drieling. In december kondigde Lexus aan om ook een elektrische SUV op basis van de door moederbedrijf Toyota ontwikkelde e-TGNA-architectuur te gaan bouwen. Volgens de nieuwste foto’s wordt de Lexus RZ duidelijk een zustervoertuig van de EV’s van Toyota en Subaru.

  14/12/2021

  Toyota, de autofabrikant die veel liever auto’s met een hybride aandrijflijn of brandstofcellen bouwt, ging schoorvoetend over op het bouwen van elektrische auto’s. Met de aankondiging van maar liefst dertig elektrisch modellen zet Toyota toch opeens een grote stap richting elektrische mobiliteit.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 290
  • Winter: 225

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.