maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Toyota bZ4X FWD

  45.995

  19/02/2024

  De Toyota bZ4X duikt in de competitieve elektrische automarkt, profiterend van SEPP-subsidies en een royale garantie. Dit positioneert Toyota sterk in de prijzenstrijd.

  06/12/2023

  Toyota zet eindelijk vol in op de elektrische revolutie. Tijdens het jaarlijkse Kenshiki Forum in Brussel lanceerde het Japanse automerk onder meer de Urban SUV Concept en die zou wel eens een van de meest interessante nieuwe elektrische auto’s van de komende jaren kunnen worden.

  18/10/2023

  Toyota introduceert op de Japan Mobility Show, die eind deze maand van start gaat, een hele reeks interessante zaken. Een daarvan is de Kayoibako, een elektrisch busje met een modulaire opbouw dat heel veel mogelijkheden lijkt te bieden. Het zou zelfs een nieuwe maatstaf op het gebied van veelzijdigheid en aanpasbaarheid kunnen zetten.

  05/07/2023

  Toyota, pionier op het gebied van hybride en waterstoftechnologieën, heeft zich vaak terughoudend opgesteld ten aanzien van volledig elektrische voertuigen. Maar met de recente aankondiging van een doorbraak in solid-state accutechnologie lijkt Toyota een nieuwe koers in te slaan.

  09/05/2023

  Toyota is uiteraard een groot voorstanders van zijn eigen waterstoftechnologie. Om zijn eigen trucks emissievrij te maken, gaat het Japanse autoconcern samenwerken met het Nederlandse VDL. Dit partnership heeft als doel om trucks met een nul-emissie te ontwikkelen, die gebruikmaken van brandstofcellen op waterstof.

  17/11/2022

  Toyota’s topman Akio Toyoda presenteerde vorig jaar december een studiemodel genaamd bZ Compact SUV. Deze week toonde Toyota op de Los Angeles Auto Show een volgend voorproefje van de toekomstige compacte elektrische SUV. Deze bZ Compact SUV Concept lijkt al wat verder te zijn geëvolueerd tot een productieversie.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 385
  • Winter: 285

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.