zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  Toyota bZ4X AWD

  59.995

  05/07/2023

  Toyota, pionier op het gebied van hybride en waterstoftechnologieën, heeft zich vaak terughoudend opgesteld ten aanzien van volledig elektrische voertuigen. Maar met de recente aankondiging van een doorbraak in solid-state accutechnologie lijkt Toyota een nieuwe koers in te slaan.

  09/05/2023

  Toyota is uiteraard een groot voorstanders van zijn eigen waterstoftechnologie. Om zijn eigen trucks emissievrij te maken, gaat het Japanse autoconcern samenwerken met het Nederlandse VDL. Dit partnership heeft als doel om trucks met een nul-emissie te ontwikkelen, die gebruikmaken van brandstofcellen op waterstof.

  17/11/2022

  Toyota’s topman Akio Toyoda presenteerde vorig jaar december een studiemodel genaamd bZ Compact SUV. Deze week toonde Toyota op de Los Angeles Auto Show een volgend voorproefje van de toekomstige compacte elektrische SUV. Deze bZ Compact SUV Concept lijkt al wat verder te zijn geëvolueerd tot een productieversie.

  27/10/2022

  Terwijl Toyota de bZ3 onthult, waarvan we een paar weken geleden al wat beelden voorbij zagen komen, komen er ook verhalen dat Toyota in de kosten gaat snijden. Toyota wil mogelijk minder in elektrificatie investeren dan de 38 miljard doller die men in december vorig jaar noemde.

  26/09/2022

  Er zijn foto’s opgedoken van het volgende lid van Toyota’s elektrische Bz-reeks. De Bz3, zoals deze heet, is een van de maar liefst 30 elektrische modellen van de merken Toyota en Lexus die afgelopen december in conceptvorm werden getoond. De foto’s tonen een op de 2023 Bz4X geïnspireerde compacte sedan.

  14/06/2022

  Toyota maakt voor de Europese markt al een aantal jaren gebruik van de bestelwagens van het Stellantis concern. Deze worden door Toyota onder de eigen merknaam verkocht. Beide autofabrikanten kondigen nu ook een grotere bestelwagen van Toyota aan, die ook in een elektrische versie zal worden aangeboden.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 360
  • Winter: 270

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.