zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  Tesla Model Y Long Range Dual Motor

  54.993

  04/09/2023

  De Tesla Model 3, die tegenwoordig niet meer is weg te denken uit het straatbeeld, krijgt een update. Na zes jaar en meer dan twee miljoen verkochte exemplaren kondigt Tesla een grondige vernieuwing van deze populaire elektrische sedan aan. Zal dit voldoende zijn om opnieuw een groot marktaandeel te veroveren?

  29/08/2023

  Het is vandaag alweer tien jaar geleden dat Tesla zijn allereerste Supercharger-locatie in Europa opende. Maar vandaag viert Tesla, het bedrijf dat elektrisch rijden naar een nieuw niveau heeft getild, deze mijlpaal met de mogelijkheid voor álle EV-eigenaren om gratis op te laden bij de Superchargers.

  15/08/2023

  Zeekr, het elektrische ‘premium’ automerk van Geely, wil de gevestigde orde uitdagen. Het heeft de Zeekr 001 FR aangekondigd, een prestatiegerichte versie van de 001 die de ‘saaie’ Tesla Plaid-versies zou moeten overtreffen. Verder is de productie van de Zeekr 001 voor Europa gestart en kun je daar in Nederland nu ook een proefrit mee maken.

  10/08/2023

  Met een indrukwekkend vermogen van 533 pk, een koppel van 660 Nm en een bliksemsnelle acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 3,3 seconden, blijft het rijden in de Tesla Model 3 Performance een verslavende ervaring, zelfs na verloop van tijd. We hebben lange tijd doorgebracht in de Performance-versie van Tesla. Ons doel was eigenlijk heel simpel: Is de Performance zijn meerprijs waard?

  26/07/2023

  In de race om hun positie op de wereldwijde EV-markt veilig te stellen, hebben Duitse autofabrikanten het moeilijk om Tesla bij te houden. Tesla leverde meer EV’s in de eerste helft van 2023 dan BMW, Volkswagen en Mercedes samen.

  20/07/2023

  Of je nu wel of niet fan van Tesla bent, het Amerikaanse bedrijf is eenmaal pionier op het gebied van elektrische voertuigen. En Tesla overweegt nu een opmerkelijke stap. Het bedrijf schijnt namelijk in gesprek te met andere autofabrikanten over het licenseren van Tesla’s geavanceerde ‘Full Self Driving’ (FSD) technologie.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 505
  • Winter: 365

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.