maandag, 17 juni, 2024
Meer...

  Tesla Model Y Long Range Dual Motor

  52.990

  27/05/2024

  Eind vorig jaar kwam Tesla met een flinke update van de Model 3. Een recente update van de Model S en Model X laten echter nog even op zich wachten. Toch komt Tesla met een nieuwe bijzondere kleur, die ook nog eens flink aan de prijs is!

  11/05/2024

  Tesla staat op het punt een nieuwe update uit te rollen die de zogenaamde “stuur-druk” zal verwijderen, een functie die bestuurders waarschuwt om druk op het stuurwiel toe te passen. Tesla vraagt om deze druk op het stuurwiel wanneer de bestuurder gebruikmaakt van ‘auto pilot’. Oftewel wanneer de Tesla zelfstandig rijdt.

  24/04/2024

  De Tesla Model 3 Performance heeft, dankzij zijn met sportauto’s vergelijkbare prestaties, altijd al een voortrekkersrol gespeeld. Met de nieuwste updates zet Tesla deze traditie krachtig voort door een auto te bieden die niet alleen sneller is, maar ook meer raffinement en technologie biedt dan ooit tevoren.

  14/04/2024

  Sinds de introductie bleek de Tesla Model Y direct een hit. De Tesla Model Y Long Range All-Wheel Drive isin staat om 533 kilometer te halen op één acculading, volgens WLTP-normering. Er is nu echter een nieuwe versie en daardoor krijgt de Tesla Model Y nog meer range.

  29/01/2024

  In het laatste kwartaal van verkocht BYD meer auto’s dan Tesla, waardoor Tesla’s jarenlange leiderschap in verkopen eindigde. Ondanks dat, blijft de Tesla Model Y de bestverkochte auto van 2023. BYD reageert met de introductie van de Seal U, een nieuwe familie-SUV, binnenkort beschikbaar in Nederland, waarin wij al een proefrit mochten maken.

  05/12/2023

  Sixt, een van de grootste autoverhuurbedrijven, kondigt aan dat de Tesla-modellen op termijn uit de verhuurvloot zullen verdwijnen. Deze beslissing is indirect door Tesla zelf ingegeven. Hij is namelijk grotendeels veroorzaakt door de prijsverlagingen van Tesla, en de daaropvolgende waardedaling van gebruikte Tesla’s.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 505
  • Winter: 365

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.