vrijdag, 12 augustus, 2022
Meer...

  Smart EQ fortwo cabrio

  27.904

  11/04/2022

  Met de Smart #1 komt binnenkort het eerste voertuig op de markt, dat het resultaat is van een samenwerking tussen Mercedes-Benz en Geely. De Smart #1 is in tegenstelling tot wat we van dit merk gewend zijn, geen klein autootje maar een compacte SUV.

  23/11/2021

  Buick onthulde het Smart Pod-concept en deed dat opmerkelijk genoeg niet op de LA Auto Show maar op een show in het Chinese Guangzhou. Het concept wordt uiteraard aangedreven door het elektrische Ultium-platform van moederbedrijf GM en is bedacht door de eigen Advanced Design Studio.

  04/11/2021

  De Duitse Netwerkbeheerder Netze BW lanceert de laatste twee “smart home charging” gridlabs in de plaatsen Wangen en Künzelsau. Hier zal Netze BW het komende half jaar een aantal gezinnen een elektrische auto ter beschikking stellen en onderzoeken of er door het opladen knelpunten ontstaan.

  04/11/2021

  Hyundai introduceert de SmartCharging-app die duurzaam en slim laden mogelijk maakt. Met deze app helpt Hyundai het elektriciteitsnet optimaal te balanceren en kunnen gebruikers hun elektrische auto zo duurzaam mogelijk opladen. Een oplossing voor zowel berijders als energieleveranciers.

  09/09/2021

  De nieuwe Smart wordt groter en breekt radicaal met de designtaal van de vorige generaties. Het nieuwe model komt dan ook voort uit een nieuwe samenwerking, ditmaal tussen Daimler en het Chinese Geely. Die laatste partij is ook verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe Smart. Compleet anders Op de IAA Mobility in München geeft […]

  11/08/2021

  Eindelijk zal Smart zijn eerste elektrische SUV onthullen. Dat zal volgende maand gaan gebeuren op de IAA die dit jaar voor het eerst in München plaats zal vinden. Maar er circuleren nu al wat teaserfoto’s van de elektrische crossover.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 110
  • Winter: 80

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.