zaterdag, 10 juni, 2023
Meer...

  Skoda Enyaq Coupe iV RS

  66.190

  30/09/2022

  De ‘Skoda Enyaq draagt het komende jaar de titel ‘Zakenauto van het Jaar’. Volgens de vakjury wint de populaire volledig elektrische SUV onder meer dankzij een ‘goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, prima afwerking en tevreden eigenaren’. De veelbelovende BMW i4 werd bekroond tot ‘Beste Nieuwkomer’.

  31/08/2022

  Ook de Tsjechische VW-dochter Skoda heeft zijn elektrificatieplannen aangepast. Skoda gaat het elektrificatieproces versnellen. Het Tsjechische merk wil nu al tegen  2026 zijn elektrische programma uitbreiden. Dan kunnen drie nieuwe elektrische modellen tegemoet zien.

  01/02/2022

  Na maanden van teasers en spionagefoto’s onthult Skoda eindelijk de Enyaq Coupé iV. Met dit sportieve broertje van de succesvolle Skoda Enyaq iV brengt de Tsjechische autofabrikant een concurrent van de VW ID.6 op de markt. De Enyaq iV Coupé komt er ook als een extra krachtige RS-versie.

  09/09/2021

  Na de coupé-versie van de Audi Q4 (Sportback) en van de Volkswagen ID.4 (ID.5 genoemd) is nu de beurt aan de dynamische variant op basis van de Skoda Enyaq. We reden een rondje door Beieren, in een gecamoufleerde versie.

  14/04/2021

  Het moet verontwaardiging hebben opgeleverd, bij Volkswagens hoofdkwartier in Wolfsburg, toen daar de eerste schetsen van de Skoda-variant van basis van de ID.3/4 binnenkwamen. Skoda was toch altijd het ‘mindere merk’, binnen het VW-conglomeraat? Was, inderdaad.

  18/02/2021

  Over een paar maanden worden de eerste exemplaren van de elektrische Skoda Enyaq iV afgeleverd. Wie voor de Skoda Enyaq iV in de markt is maar hem nog niet besteld heeft, kan ook de nieuwe Sportline-uitvoering overwegen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 490
  • Winter: 360

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.