dinsdag, 23 april, 2024
Meer...

  Seres 3

  37.995

  20/01/2023

  Heel lang stond op de Nederlandse website van Seres ‘coming soon’ bij de Seres 5. Nu de Chinese fabrikant heeft aangekondigd dat dit model binnenkort in Europa verkrijgbaar zal zijn, staat er ‘introductie 1e kwartaal 2023’. Als het goed is dan staat de Seres 5 dus uiterlijk in maart in de Nederlandse showrooms.

  03/12/2021

  Het was al een tijdje duidelijk dat Seres met Huawei zou gaan samenwerken. Gisteren kreeg die samenwerking een boost toen men het gezamenlijke ‘premium’ automerk AITO aankondigde. Die afkorting staat voor ‘Adding Intelligence to Auto’ en getuigt van de nodige ambities.

  01/02/2021

  Het ene na het andere nieuwe Aziatische automerk durft het aan om elektrische auto’s in Nederland te gaan verkopen. Seres is ook zo’n nieuw merk, uit China. Een handvol dealers in ons land verkoopt per direct de Seres 3, een compacte elektrische SUV.

  03/12/2020

  Het Amerikaanse automerk Seres maakt nog dit jaar zijn debuut in Nederland. Het eerste model dat Seres in Nederland aan zal bieden, is de Seres 3. Dit is een mid-size SUV, die binnen twee weken bij negen Nederlandse dealerbedrijven in de showroom zal staan.

  18/11/2020

  Vorig jaar kwam vanuit China het nieuws dat het bedrijf SF Motors zijn naam veranderde in Seres. Dat kreeg niet zo veel ruchtbaarheid omdat de EV’s van Seres hier niet te koop waren. Maar nu blijkt dat er inmiddels een Duitse importeur is en dat de Seres 3, een elektrische SUV, daar in de showroom staat.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 295
  • Winter: 220

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.