zondag, 5 februari, 2023
Meer...

  Porsche Taycan GTS Sport Turismo

  141.400

  16/11/2022

  Hoewel de marktintroductie van de elektrische Porsche Macan vanwege softwareproblemen is uitgesteld, is er wel meer bekend over de specificaties van de elektrische SUV. De Macan komt op het nieuwe PPE-platform te staan, en zal dus ook over een 800 volt architectuur beschikken.

  10/11/2022

  Wie had durven dromen dat de allereerste elektrische Porsche zo’n enorm succes zou worden? De markt schreeuwt als het ware om betaalbare elektrische auto’s. De elektrische Porsche Taycan valt allesbehalve in dat segment. Toch blijkt er duidelijk behoefte aan te zijn, aangezien er in ruim 3 jaar tijd al 100.000 van zijn gemaakt.

  04/10/2022

  Kopers van de nieuwe Maserati GranTurismo kunnen kiezen uit drie motorvarianten, en de krachtigste daarvan is volledig elektrisch. Dat komt mooi uit, dan kunnen we de overige twee varianten meteen vergeten. De toekomst is immers elektrisch, of je nu wilt of niet.

  03/09/2022

  Nieuws uit Engeland, maar dan wel over een Duits automerk. Het Britse magazine Autocar meldt namelijk dat Porsche al een tweede generatie van de Taycan in de planning heeft. Bovendien schijnt Porsche ook plannen voor een elektrische versie van de populaire Panamera te hebben.

  29/03/2022

  De elektrische Porsche Taycan is een absoluut succesnummer. We weten al dat de Duitse autofabrikant, mede geïnspireerd door dit succes, haar gamma elektrische voertuigen uit wil breiden. Maar dat men nu al bezig is met een elektrische Porsche 911, is voor ons toch een kleine verrassing.

  18/03/2022

  Er waren al de nodige geruchten over een elektrisch sportwagen van Porsche. De vraag was alleen welke het zou worden. De iconische 911 is het minst waarschijnlijk, de 718 veel meer. Porsche bevestigt nu dat de keus inderdaad is gevallen op de 718, die we als Cayman en Spyder kennen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 485
  • Winter: 360

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.