maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Opel Corsa Electric 51 kWh

  37.999

  15/05/2024

  Opel heeft enkele weken geleden het ontwerp van de nieuwe Frontera Electric onthuld, en nu viert de nieuwe elektrische compacte SUV uit Rüsselsheim eindelijk zijn wereldpremière. Nog niet alle details zijn bekend gemaakt maar we weten dat de vanafprijs 30.499 euro zal zijn, en dat de Frontera ook beschikbaar zal zijn als zevenzitter.

  23/04/2024

  Met de introductie van de Opel Grandland Electric gaat het Duitse automerk ook zijn grootste SUV in een volledig elektrische uitvoering aanbieden. Dat gaat gebeuren zodra Opel de geheel nieuwe generatie van deze populaire SUV in de showrooms van zijn dealers zet. Dat zal waarschijnlijk vanaf het najaar van 2024 zijn.

  24/02/2024

  De Opel Corsa, al decennialang een iconisch model op de Nederlandse wegen, heeft zich stevig genesteld in het hart van vele automobilisten. Met de introductie van de elektrische variant in 2020 heeft Opel deze populaire serie succesvol de toekomst ingeleid.

  18/10/2023

  Slechts wat kleine aanpassingen heeft Opel doorgevoerd aan de elektrische Corsa, om ‘m weer up to date te maken in het snel veranderende concurrentieveld der compacte middenklasser. BYD en MG leveren namelijk de aantrekkelijk geprijsde Dolphin en MG4.

  10/08/2023

  De Opel Experimental is niet zomaar een conceptauto; hij biedt ons een blik in de toekomstige designfilosofie van het Duitse automerk. Deze elektrische cross-over is een duidelijke indicatie van de richting die Opel inslaat, en het design ervan zou wel eens de basis voor de nieuwe Opel Manta kunnen zijn.

  24/05/2023

  De Opel Corsa-e is inmiddels een vertrouwd gezicht op de weg. Met de komst van een nieuwe, aandrijflijn en een iets grotere accu, vond Opel het tijd voor een bescheiden transformatie en een nieuwe naam: Opel Corsa Electric. Het front sluit beter aan bij de nieuwe ‘Vizor’ designtaal van Opel en ook de achterzijde is enigszins gewijzigd.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 365
  • Winter: 265

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.