zondag, 5 februari, 2023
Meer...

  Opel Corsa-e

  33.999

  01/12/2022

  Hoewel de zesde generatie Opel Astra al begin dit jaar in productie is, was het nog wel even wachten tot de volledig elektrische versie leverbaar is. Dat wachten hoeft niet lang mee te duren. De elektrische Opel Astra kan komend voorjaar besteld worden, als vijfdeurs hatchback én als stationwagen.

  14/09/2022

  Het is overduidelijk een trend om elektrische en sportieve submerken te introduceren. Ook Opel  doet dat, door de oude afkorting GSe nieuw leven in te blazen. Vroeger stond die ‘e’ voor ‘Einspritzung’, oftewel injectie. Nu staat die letter natuurlijk maar voor één ding: elektrisch.

  27/05/2022

  Iedereen die wel eens in Amsterdam komt, zal het zijn opgevallen; de tweezits elektrische Biro is razend populair. Met de Rocks-e komt Opel met een guitig antwoord, dat bovendien de helft minder kost dan die Biro.

  12/05/2022

  De Opel Manta is een auto die bij velen in het geheugen gegrift staat, of dit nu vanwege de New Kids films of uit pure nostalgie is. Voor liefhebbers hebben we in ieder geval goed nieuws: de Manta komt terug, waarschijnlijk als elektrische crossover SUV.

  26/05/2021

  Ook de grootste bedrijfswagen van Opel is straks in een elektrische versie leverbaar. De Opel Movano-e heeft een rijbereik tot 224 kilometer en zal verkrijgbaar zijn in diverse carrosseriestijlen en voertuiglengtes en -hoogtes. De elektrische aandrijflijn is zoals gebruikelijk afkomstig van Peugeot.

  20/05/2021

  De aankondiging van de Manta GSe Elektromod veroorzaakte een soort van schokgolf door de Opel-forums en social media. Opel-baas Lohscheller was verbaasd over de hoeveelheid enthousiasme voor een auto uit vervlogen tijden. Dat enthousiasme zal nog meer worden, nu de auto daadwerkelijk klaar is.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 330
  • Winter: 240

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.