donderdag, 18 juli, 2024
Meer...

  Nissan Leaf

  35.090

  16/07/2024

  Nismo, de legendarische autosportdivisie van Nissan, keert terug naar Europa. Voor het eerst gebeurt dat met een elektrische auto. Dus niet langer met een grommende benzinemotor, maar met de fluisterstille Nissan Ariya Nismo. Deze fraaie doch ook wel brave elektrische SUV krijgt hiermee zowaar sportieve aspiraties.

  15/07/2024

  De Nissan Leaf bleek vanaf 2010 een schot in de roos. Vanaf dat jaar was het, samen met de Renault Zoe, één van de eerste volwaardige elektrische auto’s die verkocht werd in Europa. In februari dit jaar stopte de fabriek in Sunderland UK echter al met de productie en nu is ook fabriek in Australië gestopt met de productie van de Leaf.

  04/05/2024

  De Nissan Ariya bewees onlangs overduidelijk dat elektrische auto’s niet alleen klaar zijn voor het trekken van een caravan, maar dat ze dat ook zijn als de omstandigheden op zijn zachtst gezegd minder gunstig zijn. Op de indoor skipiste van SnowWorld Landgraaf sleepte deze SUV moeiteloos een caravan met een gewicht van 1.700 kg omhoog.

  17/10/2023

  De elektrische voertuigmarkt is een dynamisch veld waarin innovatie en technologie hand in hand gaan. Nissan, een pionier in deze industrie, heeft onlangs de Hyper Tourer geïntroduceerd, een concept waarin het Japanse merk inhaakt op de laatste trend uit het verre oosten: elektrische MPV’s en minibusjes.

  26/09/2023

  Het is niet vanzelfsprekend dat een conceptcar de verbeelding prikkelt, maar geen concrete blik biedt op wat komen gaat. De Nissan Concept 20-23, onthuld ter ere van het 20-jarig jubileum van Nissan’s London Design Studio, biedt waarschijnlijk wél een soort van voorproefje van een concreet productiemodel.

  01/08/2023

  Nissan Motor Co., Ltd. heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door wereldwijd meer dan 1 miljoen elektrische auto’s te verkopen, waarvan bijna een derde aan klanten in Europa.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 275
  • Winter: 200

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.