donderdag, 9 februari, 2023
Meer...

  Mini Electric

  38.390

  09/12/2022

  E-bikes met een uitermate laag gewicht, een geheel nieuwe aandrijflijn en een elegante, minimalistische look. Als het aan Desiknio ligt dan zetten de nieuwe state-of-the-art e-bikes van het Spaanse merk de markt komend seizoen compleet op z’n kop.

  01/08/2022

  MINI bereidt zich momenteel voor op een overstap naar een volledig elektrische line-up. Maar het zal nog een jaar of tien duren voordat MINI afscheid neemt van de verbrandingsmotor. Ondertussen mogen we aan de hand van de MINI Concept Aceman kennismaken met de nieuwe designtaal van het Britse merk.

  18/05/2022

  Twee jaar geleden overschreden de verkoopcijfers van de Wuling Hongguang Mini EV de 100.000. De mensen achter de joint venture van General Motors, SAIC en Guangxi beseften toen wellicht nog niet dat ze een enorm succesnummer in huis hadden. Er zijn inmiddels namelijk al meer dan 700.000 eenheden van verkocht.

  18/11/2021

  Matthias Schmidt, een van de bekendste Europese auto-analisten, heeft de verkopen van personenauto’s van de afgelopen twaalf maanden geanalyseerd. Schmidt kwam tot de conclusie dat op de 18 markten die hij heeft onderzocht, minstens een op de tien nieuw geregistreerde auto’s elektrisch is.

  03/11/2021

  Een tijdje geleden kondigde de BMW Group aan dat het Britse dochtermerk Mini tegen 2030 een volledig elektrisch automerk moet zijn. Daarom introduceert men in 2025 het laatste nieuwe model met een verbrandingsmotor. Voor die tijd komt er een elektrische auto, de nieuwe generatie van de Countryman.

  04/12/2020

  Ook het productaanbod van Mini, het Britse dochtermerk van BMW, zal uit steeds meer elektrische modellen bestaan. Mini heeft niet alleen diverse nieuwe elektrische modellen gepland, maar bevestigt nu ook dat er inderdaad elektrische modellen van het sportieve submerk John Cooper Works komen.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 210
  • Winter: 150

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.