zaterdag, 10 juni, 2023
Meer...

  Mini Electric

  38.690

  01/05/2023

  Liux, een Spaans elektrische auto-start-up, verandert zijn plannen door eerst een kleine elektrische stadsauto te lanceren, de Liux Geko. Bij deze compacte tweezitter, die vóór de eerder aangekondigde Liux Animal cross-over op de markt komt, ligt de focus met name op ‘urban transport’ en duurzaamheid.

  21/03/2023

  Acer, vooral bekend vanwege zijn pc’s en laptops, heeft aangekondigd zich ook op de e-bike markt te gaan begeven met de lichte en praktische ‘Ebii’. Het Chinese tech-bedrijf heeft nog geen prijs of lanceerdatum bekendgemaakt voor deze minimalistisch ogende, ‘AI-gedreven’ e-bike.

  08/03/2023

  Mini heeft meer details vrijgegeven over zijn toekomstige elektrische modellen. De productie van de nieuwe Countryman, die Mini ook in een elektrische versie zal aanbieden, wordt momenteel voorbereid. De elektrische Mini Countryman zal in februari 2024 op de markt komen. Maar er komen nóg twee elektrische Mini’s.

  08/03/2023

  In plaats van zich te laten inspireren door de gestroomlijnde lijnen van moderne auto’s, heeft ontwerper Meelis Lillemets de Cargobox het klassieke blokvormige uiterlijk van een vrachtwagen uit de jaren 80 gegeven. Het voertuig is dan ook bedoeld voor gebruik in de stad, waar aerodynamica minder van belang is.

  23/02/2023

  Motorcrossers die met een stillere, schonere machine de baan op willen, zullen met interesse kijken naar de nieuwe Graft EO.12. Deze nieuwe lichtgewicht elektrische off-road motorfiets komt heel binnenkort op de markt en voelt zich ook thuis in het meest ruige terrein.

  16/02/2023

  Afgelopen zomer liet Mini een prototype van de Mini Electric Cabrio. Die trok nogal wat belangstelling en de reacties waren overwegend positief. Na lang wikken en wegen gaat Mini hem nu toch in productie nemen. Het Limburgse VLD Nedcar mag een gelimiteerde oplage van dit aantrekkelijke autootje bouwen. Elektrische Mini is succesnummer Er zijn door […]

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 210
  • Winter: 150

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.