maandag, 28 november, 2022

MG MG4 Electric Standard Range

30.785

08/11/2022

Helaas is de wereldpremière van de MG Cyberster uitgesteld vanwege de onzekerheden als gevolg van de coronapandemie moeten stellen. Eigenlijk was MG van plan om de elektrische roadster eind deze maand te onthullen op de autoshow in Guangzhou. Het goede nieuws is dat hij er daadwerkelijk komt.

13/09/2022

Dat MG elektrische auto’s tegen een scherpe prijs aan kan bieden, dat wisten we al. Alleen lijkt het alsof de consument vooral vanwege de lage prijs voor MG kiest, en niet vanwege het fraaie model. Met de nieuwe MG4 biedt MG wel een heel fraai uitziende elektrische auto, tegen een uiterst scherpe prijs. Een onverslaanbare combinatie?

12/08/2022

Het Chinese MG heeft voorlopig het rijk alleen met een elektrische stationwagon. De MG 5 oogt misschien niet heel modern of spraakmakend, maar blijkt behoorlijk praktisch en redelijk betaalbaar.

28/06/2022

Een tijdje geleden kwam het nieuws dat MG waarschijnlijk een compacte elektrische auto op de markt zou brengen. Dat is nu officieel, aangezien MG bevestigt dat men eind dit jaar een elektrische hatchback met de naam MG4 Electric wil lanceren.

10/06/2022

Het segment compacte auto’s met een elektrische aandrijflijn is nog maar dunnetjes bezet. We hebben de VW ID.3, Cupra Born en straks ook de Renault Megane E-Tech. Dat is het. Biedt dit mogelijkheden voor de MG4, zoals de onlangs in China onthulde MG Mulan hier gaat heten?

17/02/2022

Dat de Mercedes EQE in aantocht is, is inmiddels wel duidelijk. De pers mocht laatst al een stukje meerijden en Daimler maakt nu ook bekend welke sportieve AMG-varianten er komen. Er komen, geheel tegen de verwachting in, zelfs twee AMG-varianten van de Mercedes EQE.

occasion

Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 345
  • Winter: 255

Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

Meer info op ev-database.nl.