vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  Mercedes EQS SUV 580 4MATIC

  167.291

  27/05/2023

  Mercedes-Benz heeft onlangs een nieuwe versie van hun eCitaro stadsbus onthuld. Deze is uitgerust met een brandstofcel om de actieradius te vergroten. De ‘Mercedes-Benz eCitaro fuel cell’, zoals de bus officieel heet, is een unieke combinatie van volledig elektrische en waterstoftechnologie. Ruimte voor iedereen De Mercedes-Benz eCitaro fuel cell biedt plaats aan maximaal 128 passagiers […]

  23/05/2023

  Mercedes-Benz heeft wat meer informatie vrijgegeven over het eerder aangekondigde Van.EA-platform. Dit innovatieve elektrische platform zal vanaf 2026 de basis vormen voor alle nieuw ontwikkelde middelgrote en grote bestelwagens van het Duitse merk, dat streeft naar een EV-aandeel van meer dan 50 procent tegen 2030.

  20/04/2023

  Mercedes-Maybach introduceert haar eerste volledig elektrische serieproductiemodel, de Maybach EQS 680 SUV. De auto, die is gebaseerd op de Mercedes-Benz EQS SUV, combineert de moderne, solide basis van Mercedes met de exclusiviteit van Maybach en de nieuwste elektrische innovaties.

  07/03/2023

  Afgelopen vrijdag legde Mercedes-Benz de symbolische eerste steen voor een pilot van een accurecyclingfabriek op de locatie in het Duitse Kuppenheim. Mercedes-Benz investeert een bedrag van tientallen miljoenen in de bouw van de CO2-neutrale fabriek.

  08/02/2023

  Nadat Mercedes-Benz Vans onlangs al melding maakte van een praktijktest met de vernieuwde elektrische eSprinter, was het wachten op de officiële onthulling, die gisteren plaats vond. Volgens Mercedes-Benz scoort de vernieuwde eSprinter op het gebied van efficiëntie, rijbereik en laadvolume.

  10/01/2023

  Natuurlijk, elektrische bestelwagens worden momenteel vooral ingezet voor bezorgdiensten. Dan is een beperkte actieradius niet echt een issue. Maar er is ook behoefte aan lokaal emissievrije bestelwagens waarmee je wél een flink stuk kunt rijden. Daarom krijgt de Mercedes eSprinter binnenkort een veel grotere actieradius.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 550
  • Winter: 415

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.