donderdag, 18 juli, 2024
Meer...

  Mercedes EQB 300 4MATIC

  61.379

  23/06/2024

  Het grote voordeel dat auto’s tegenwoordig altijd in verbinding staan met het internet, is dat fabrikanten ook voor verkochte modellen gemakkelijk updates kunnen uitvoeren. Terug naar de dealer voor de laatste software is dus niet altijd meer nodig. Mercedes maakt handig gebruik van deze functie en voert een grote over-the-air update door.

  25/04/2024

  Nadat Mercedes-Benz een tijdje geleden al wat proefballonnetjes opliet, is het eindelijk zover en is ook de legendarische G-Klasse in een elektrische uitvoering verkrijgbaar. Met de introductie van de ‘G 580 met EQ-technologie, zoals Mercedes-Benz hem noemt, begint er een nieuw tijdperk voor deze iconische krachtpatser.

  11/04/2024

  Mercedes-Benz heeft altijd vooraan gestaan in de evolutie van de automobielindustrie, en hun recente updates aan de EQS-serie bevestigen deze positie opnieuw. Met de aankondiging van de 2024 modeljaar upgrade, schuift de EQS verder naar voren als een toonaangevende speler in het segment van luxe elektrische auto’s…

  04/12/2023

  Het halve alfabet moet eraan geloven als je vertelt welke Mercedes-Benz er nu voor de deur staat. Dan zal het wel complex zijn om zijn positionering binnen het gamma te duiden, toch? Nou, niet echt. De E-Klasse is decennialang Mercedes-Benz’ topper in de hogere middenklasse, de EQ-reeks is de elektrische lijn en SUV verwijst…

  12/10/2023

  Mercedes-Benz heeft de eActros 600 onthuld, een zware elektrische vrachtwagen die speciaal is ontwikkeld voor langeafstandstransport. De onthulling van de vrachtwagen, de dankzij een 600 kWh accupakket een actieradius van zo’n 500 kilometer heeft, vond plaats bij Break Autohof Hamburg Nordheide.

  03/10/2023

  De transportsector staat onder druk om duurzamer te worden. Qua technologie is er al veel mogelijk. Zo zette Mercedes-Benz onlangs een belangrijke stap met de waterstof aangedreven GenH2 truck, die een recordrit van ruim 1000 kilometer voltooide. Maar de financiële drempel om waterstoftrucks toe te passen is nog erg hoog.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 395
  • Winter: 295

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.