vrijdag, 12 augustus, 2022
Meer...

  Mercedes EQA 300 4MATIC

  60.764

  14/07/2022

  De designafdeling van Mercedes moet wel heel content zijn geweest met het ontwerpresultaat van de EQS. Bij de volgende opdracht, de EQE, werd het design klakkeloos overgenomen. Maar de vraag is, of dat iets uitmaakt.

  24/06/2022

  De eerste elektrische truck die volop in het nieuws kwam, was de Tesla Semi. Maar die is er nog steeds niet en andere startups zoals Nikola, Hyzon en Volta profiteren daar graag van. Maar ook de bestaande vrachtwagenfabrikanten gaan ‘elektrisch’, zoals Mercedes met de eActros LongHaul Concept laat zien.

  20/04/2022

  Er was al best een en ander bekend over de elektrische BMW 7 Serie. Maar lang niet alles, zo bleek vandaag in München, waar e-drivers.com een eerste statische kennismaking had met de i7.

  19/04/2022

  Mercedes presenteerde vandaag de eerder aangekondigde SUV-variant van de EQS. Dit wordt het eerste SUV-model op basis van het EVA2-platform. De EQS SUV zal bij de marktintroductie in drie aandrijvingsvarianten beschikbaar zijn. Opvallend is dat ook deze EQS heel goede aerodynamische eigenschappen heeft.

  15/04/2022

  Vorig jaar presenteerde Mercedes-Benz de Concept EQT, een voorproefje van een kleine elektrische bestelwagen. Na die bestelwagen, die als vanouds Citan gaat heten, komt er ook een betaalbare elektrische MPV met de naam EQT. Dit wordt de meest betaalbare elektrische personenauto van het Duitse merk.

  14/04/2022

  Zoals eerder aangekondigd heeft Mercedes-Benz met de Vision EQXX een reis afgelegd, waarbij men meer dan 1.000 km in het gewone verkeer op één enkele acculading reed. De reis met de aerodynamische conceptauto begon in het koude regenachtige Sindelfingen en eindigde aan de Côte d’Azur.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 400
  • Winter: 295

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.