Lucid Air

€75.000*

*Let op: dit is een richtprijs
Concept

LET OP! De Lucid Air is een conceptcar. Er zijn nog geen officiele Europese specificaties bekend gemaakt. De productie van deze auto staat in de planning voor 2019.

** De aangegeven laadtijd is gebaseerd op een 1-fase 32A (7.4 kW) aansluiting. De aangegeven snellaadtijd op een CCS Combo (150 kW DC) aansluiting.

De transitie van fossiele brandstof motoren naar EV’s brengt nieuwe merken met zich mee. Naast Tesla zijn er voornamelijk in China nieuwe ondernemingen die een flinke hap uit de mondiale EV-ruif willen nemen. Het Amerikaanse merk met financieel steun uit Saudi Arabië neemt de Air in 2019 in productie. De USA-prijs bedraagt zo’n halve ton; reken in Nederland op het dubbele in de euro’s. Afhankelijk van je mobiliteitsbehoefte kun je variëren in batterij capaciteit.

Merk:Lucid
Model:Air
Beschikbaarheid:op termijn leverbaar
Actieradius:nb
Laadtijd **:nb
Snellaadtijd **:nb
Verbruik:nb
Batterijcapaciteit:nb
Acceleratie 0-100:nb
Topsnelheid:nb
Totaal vermogen:nb
Prijs:€75.000

ACTIERADIUS (KM):

  • NEDC : nb
  • WLTP : nb

De WLTP (sinds sept 2018) hanteert andere testmethoden dan de NEDC. Vroeger werden abstracte, theoretische rijprofielen gebruikt om het brandstofverbruik te meten, maar voortaan hanteert men een realistischer rijprofiel op basis van werkelijke rijgegevens.

Concurrenten

Vergelijkbare elektrische auto's in deze prijsklasse

Terug naar boven