zondag, 2 april, 2023
Meer...

  Jaguar I-Pace EV400

  95.450

  07/07/2022

  Onder leiding van de nieuwe CEO Thierry Bolloré gooide Jaguar het roer behoorlijk om. Bolloré is van mening dat Jaguar een nieuwe start in een wat hoger marktsegment moet maken. Daarom liet hij zelfs de vergevorderde ontwikkeling van de nieuwe elektrische XJ staken, ten faveure van drie elektrische SUV’s.

  03/02/2022

  Jaguar gaat, als onderdeel van zijn ‘Reimagine’ plannen om tegen 2025 een volledig elektrisch merk te zijn, een nieuw elektrisch platform ontwikkelen. Het door JRL ontwikkelde MLA-platform en de platforms van derden passen namelijk niet bij de ontwerpen van de nieuwe elektrische Jaguars.

  24/08/2020

  De I-Pace EV320 is een goedkopere, iets minder krachtige versie van de bekende Jaguar SUV. Deze variant is misschien wel ontwikkeld om te concurreren met de Tesla Model 3 en de Polestar 2, maar je betaalt hiermee natuurlijk ook gewoon minder bijtelling.

  23/06/2020

  De Jaguar I-Pace is nu sneller op te laden. Er was nogal wat kritiek op het feit dat een premium SUV met slechts 7,4 kW geladen kon worden. Jaguar heeft daar werk van gemaakt, nieuwe I-Paces krijgen een 11 kW-lader. Een zeer gewenste verbetering. Kopers zullen ook het nieuwe infotainmentsysteem weten te waarderen.

  25/03/2020

  Jaguar Land Rover worstelt al enige tijd met de dalende vraag naar dieselauto’s, maar ook met de Brexit-kwestie en douaneconflicten. Het geplande elektrische retromodel, de E-Type Zero, werd eind vorig jaar vanwege de vele uitdagingen in de ijskast gezet. Maar de elektrificatie van Jaguar en Land Rover wordt gewoon voortgezet.

  09/12/2019

  Eigenaren van een Jaguar I-Pace kunnen een tot 8% grotere actieradius tegemoet zien. Hun auto’s zullen namelijk worden voorzien van een gratis software-update. De verbetering is mogelijk gemaakt door de kennis en ervaring die de technici van Jaguar hebben opgedaan met de op I-Pace gebaseerde raceversie.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 430
  • Winter: 325

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.