vrijdag, 21 juni, 2024
Meer...

  Hyundai IONIQ 5 Long Range 2WD

  52.895

  09/05/2024

  Tijdens onze duurtest van de nieuwe Hyundai KONA Electric raakten we snel gewend aan verschillende geavanceerde functies die standaard in ons model zijn opgenomen. Het verschil wordt pas echt merkbaar wanneer je overstapt naar een auto met minder van deze functies; je mist dan onmiddellijk bepaalde voorzieningen die opeens onmisbaar lijken zodra je het comfort en gemak ervan hebt ervaren.

  23/03/2024

  Helemaal nieuw is ‘ie niet, maar heel veel beter dan zijn voorganger wel. We rijden een poosje in de nieuwe Kona Electric. Vooralsnog ervaren we de elektrische Kona als een volkse Aziaat; dus een degelijk doorontwikkeld ontwerp. 

  21/03/2024

  Na de Polestar 2 BST, de Tesla Model 3 Performance en de BMW i4 M50 kunnen we opnieuw een performance EV verwelkomen; de IONIQ 5 N. Een digitale feestmachine. Leuk, ja, zeker! ‘Gecreëerd rijplezier’ Alles heeft te maken met verwachtingspatronen. En ik moet eerlijk toegeven, die waren niet reusachtig hoog gespannen, in aanloop naar de […]

  05/03/2024

  Ergens dit jaar zal ook hier de deze week aangekondigde, vernieuwde versie van de Hyundai Ioniq 5 beschikbaar zijn. Deze maand staat hij in Korea in de showroom maar de rest van de wereld moet nog even wachten. Wat brengt de update? Een ietwat gewijzigd design, een verbeterd interieur, een nieuwe accu én de sportieve N Line.

  01/12/2023

  Hyundai Motor Group heeft onlangs een naar eigen zeggen baanbrekende ontwikkeling aangekondigd: een nieuw platform met naafmotoren voor elektrische voertuigen. Hoewel niet uniek, is het wel een geheel nieuwe benadering van elektrische aandrijvingen door de Hyundai Motor Group.

  24/08/2023

  De Hyundai Kona Electric, een paar jaar geleden een van de meest verkochte elektrische auto’s, begint aan een nieuw hoofdstuk. Vijf jaar geleden betrad de eerste Kona Electric de markt en groeide al snel uit tot een van de populairste elektrische auto’s in zijn segment. Nu staat de vernieuwde versie in de startblokken.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 445
  • Winter: 330

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.