zondag, 2 april, 2023
Meer...

  Honda e Advance

  40.615

  06/01/2023

  Honda heeft misschien lang gewacht met elektrische modellen. Maar het Japanse merk heeft nu wel twee heel interessante ijzers in het vuur. We vertelden al eerder over de samenwerking met GM. De samenwerking met Sony is wellicht nog veel interessanter. En daar is nu meer over bekend.

  13/12/2022

  Honda is op het gebied van volledig elektrische auto’s lange tijd heel terughoudend geweest. De Japanse fabrikant bood vooral hybrides aan. Maar dat wil niet zeggen dat Honda in de tussentijd geen kennis op dat gebied heeft opgedaan. Ook op het gebied van voertuigen met een brandstofcel, waarmee de CR-V waarschijnlijk wordt uitgerust.

  20/10/2022

  Toen Sony de Vision-S presenteerde maakte dat heel wat tongen los. Moesten we dit studiemodel van Sony echt serieus nemen? Gaat Sony daadwerkelijk elektrische auto’s bouwen? Of samenwerken met een contractfabrikant? Uiteindelijk heeft Sony gekozen voor de samenwerking met Honda.

  07/10/2022

  Honda heeft al een tijd geleden bekend gemaakt dat men plannen heeft om diverse nieuwe elektrische modellen op de markt te brengen. De Japanse fabrikant onthulde onlangs het ontwerp van de Prologue, zijn eerste elektrische SUV. Die wordt trouwens samen met General Motors ontwikkeld.

  26/04/2022

  Evenals andere grote autofabrikanent is Honda hard bezig met de ontwikkeling van nieuwe elektrische auto’s. Onlangs onthulde Honda ambitieuze toekomstplannen en nu maakt het merk wereldkundig dat het die EV’s op 3 verschillende elektrische platformen gaat bouwen.

  16/04/2022

  Na een relatief trage start op gebied van volledig elektrische voertuigen lijkt het erop dat Honda de smaak aardig te pakken heeft. Het Japanse merk beloofde namelijk om tot 2030 zo’n 37 miljard euro te investeren in de elektrificatie van haar modellengamma.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 195
  • Winter: 140

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.