maandag, 26 september, 2022
Meer...

  Ford Mustang Mach-E SR RWD

  54.125

  09/09/2022

  Ford deelde afgelopen voorjaar al wat foto’s van de nieuwe generatie van het kleine broertje van de Ford E-Transit. De Amerikaanse autofabrikant geeft nu ook de specificaties vrij. De Ford E-Transit Custom krijgt een hoog trekvermogen en laadvermogen, en dankzij een ultramodern accupakket ook een heel acceptabele actieradius.

  06/07/2022

  Het vergde een investering van 41 miljoen pond, maar daarmee heeft Oxford wel “Europa’s krachtigste oplaadpunt voor elektrische voertuigen”. Als onderdeel van de Energy Superhub opende men een snellaadhub waar 42 voertuigen tegelijk kunnen opladen aan laadzuilen van Pivot Power, Fastned, Tesla Superchargers en Wenea.

  23/06/2022

  Een extra krachtige motor onder de motorkap en het predicaat ‘SuperVan’. Ford deed dat wel vaker met de Transit bestelwagen, maar doet dat op het Goodwood Festival of Speed 2022 voor het eerst ‘elektrisch’. Ook heeft de carrosserie een metamorfose ondergaan waar het A-Team jaloers op zou zijn.

  13/05/2022

  Ford presenteerde onlangs de volledig elektrische versie van Europa’s best verkochte bestelwagen, de Ford E-Transit Custom genaamd. De eerste E-Transit Custom moet in 2023 in Turkije uit de fabriek rollen en komt in 2024 in Nederland op de markt.

  22/04/2022

  De bedrijfswagendivisie van Ford en het nieuwe bedrijfsonderdeel Ford Pro, dat producten en diensten voor commerciële en wagenparkklanten zal aanbieden, kondigt een tweede elektrische bedrijfswagen aan. Op maandag 9 mei zal men waarschijnlijk een elektrische bestelwagen van 3,0 ton onthullen.

  12/04/2022

  In Ford’s Otosan-fabriek in het Turkse Kocaeli is men begonnen met de serieproductie van de Ford E-Transit voor de Europese markt.  De eerste eenheden van deze elektrische bestelwagen rollen al van de productielijn en worden geleverd aan klanten in heel Europa.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 405
  • Winter: 305

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.